Explozie urmată de un incendiu uriaş la un restaurant de la marginea Iaşului. Fumul a ajuns până în Centru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiu La Castel / FOTO: ALOIASI
Incendiu La Castel / FOTO: ALOIASI

Un incendiu a izbucnit în această dimineaţă la cortul de evenimente al restaurantului La Castel, de la marginea Iaşului. Pompieri anchetează cauza incidentului.

Patru autospeciale de stingere, o cisternă cu apă şi 20 de cadre militare s-au deplasat la restaurantul La Castel, din Iaşi, acolo unde, în jurul orei 11,00, a izbucnit un incendiu uriaş, fumul ajungând până în centrul oraşului. Se pare că focul a pornit la cortul de evenimente.

Înaintea de izbucnirea incendiului (sau imediat după ce acesta a izbucnit; încă nu este clar) în zonă s-a auzit o bubuitură puternică, probabil de la o explozie.

"În jurul orei 11, ISUJ Iaşi a fost solicitat să intervină la un incendiu ce se manifesta la Cortul de evenimente ce aparţine Restaurantului La Castel. La locul intervenţiei s-au deplasat 4 autospeciale de stingere, o cisternă cu apă, un echipaj de prim ajutor cu un efectiv de 20 cadre militare. Nu au fost înregistrate victime şi nu există pericol de propagare la vecinătăţi. În momentul de fata incendiul este localizat şi se lucrează la lichidare. Acţiunea este condusă de către inspectorul şef, colonel Ionuţ-Ciprian Grădinaru", au transmis reprezentanţii ISU Iaşi.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Amenzi de 25 milioane de euro pentru Holzindustrie Schweighofer, Kronospan şi Egger. Reacţia Egger

Şofer achitat, deşi a condus băut şi a omorât un pieton. Explicaţia instanţei

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite