Pacient mort la „Socola” din cauza unui incediu pornit de la o ţigară. 18 pacienţi au fost evacuaţi în toiul nopţii de pompieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patul care a ars la Instititul Socola FOTO ISU Iaşi
Patul care a ars la Instititul Socola FOTO ISU Iaşi

Un bărbat de 33 de ani a murit în cursul dimineţii de vineri, 25 decembrie, în urma unui incendiu care a avut loc la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iaşi.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 3.00, atunci când personalul spitalului de psihiatrie a observat că holul pavilionului 1 pentru bărbaţi s-a umplut de fum.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi au trimis la faţa locului două autospeciale de stingere şi un echipaj de terapie intensivă cu medic.

Au fost evacuaţi 18 pacienţi care nu prezentau afecţiuni medicale iar a 19-a persoana, un bărbat de 33 ani era semiconştientă şi prezenta arsuri şi simptome de intoxicaţie cu fum şi gaze toxice”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi.

Potrivit informaţiilor oferite de către pompieri, a ars o saltea, incendiul fiind stins în jurul orei 4.00. Bărbatul care a suferit arsuri a murit în jurul orei 6.00.

O investigaţie a fost demarată în acest caz însă datele preliminarii arată că incendiul a izbucnit după ce o persoană a fumat în spital.

incendiu socola
IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite