Cozi de coşmar în trafic pe Valea Oltului: accident rutier la Câineni, lucrări la carosabil în Boiţa

Cozi de coşmar în trafic pe Valea Oltului: accident rutier la Câineni, lucrări la carosabil în Boiţa

Scuterul de Bucureşti care a intrat într-un parapet de pe Valea Oltului la Câineni - Vâlcea şi coada de maşini de pe DN 7 din zona Boiţa - Sibiu Foto colaj

Evenimentele rutiere şi lucrările la carosabil fac din tranzitarea DN 7 / E 81 un adevărat calvar pentru şoferi. Cum s-a întâmplat şi vineri după-amiaza, 24 iunie.

Un accident rutier s-a produs pe DN 7 / E 81, în zona Râul Vadului din localitatea Câineni - Vâlcea. Un bărbat din Bucureşti, în timp ce conducea un scuter pe Valea Oltului, a intrat într-un parapet şi s-a răsturnat cu autovehiculul. 
 
„Poliţiştii intervin la un accident rutier pe DN 7, în localitatea Câineni, soldat cu rănirea unei persoane”, au menţionat reprezentanţii Poliţiei Judeţene Vâlcea, în timp ce colegii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea au precizat că două persoane au fost evaluate la faţa locului de către echipajele SMURD şi cei ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ). 

„În urma accidentului, au rezultat două victime, conştiente. Intervine un SMURD de la Garda de Intervenţie Brezoi şi două ambulanţe SAJ de la Vâlcea şi Sibiu”, a menţionat Octavian Fulger, purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea. Din cele două victime, scuteristul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu având escoriaţii şi traumatism costal.
 
„Poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor producerii evenimentului rutier. Traficul este blocat pe un singur sens”, a menţionat şi Georgiana Stancu de la Poliţia Judeţeană Vâlcea, care a mai adăugat că sunt raportate cozi de maşini de câte 3 km/sens, în zonă.
 
Ambuteiaje în trafic se înregistrau şi la 15 kilometri depărtare, spre Boiţa, în judeţul Sibiu, din cauza lucrărilor la carosabil. Sute de maşini au fost nevoite să aştepte minute în şir în coloanele formate pe DN 7, atât pe sensul dinspre Sibiu cât şi pe cel dinspre Vâlcea. În zonă, se circulă alternativ, pe o bandă. „E jale spre Boiţa”, s-au plâns participanţii la trafic. 
 

Vă mai recomandăm şi: 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările