Cum a rămas un întreg judeţ fără cablu tv şi internet din cauza unui ploieştean

Cum a rămas un întreg judeţ fără cablu tv şi internet din
cauza unui ploieştean

Un foc pus intenţionat a distrus mai multre cabluri ale unui mare operator de internet şi televiziune FOTO shutterstock

Un mare operator de televiziune prin cablu şi internet nu a mai putut oferi serviciile către abonaţii săi din Prahova după ce un ploieştean în vârstă de 38 de ani a incendiat intenţionat mai multe pubele de gunoi.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Focul s-a extins din cauza vântului inclusiv la cablurile de curent ce alimentează o societatea care furnizează reţea de cablu şi internet.

În urma verificărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată şi depistată de poliţişti ca fiind un bărbat în vârstă de 38 de ani din municipiul Ploieşti, a anunţat Biroul de Presă al Poliţiei Prahova.

În acest moment, bărbatul în cauză se află în custodia poliţiei în vederea audierii, urmând ca la finalizarea tuturor activităţilor să fie luate măsurile legale în consecinţă, a precizat sursa citată.

Poliţia a fost alertată printr-un apel la 112, marţi seară în jurul orelor 22.00. Cetăţeanul care a sesizat autorităţile semnala faptul că, la o ghenă de gunoi de pe strada Romană ar fi izbucnit un incendiu.

„În baza sesizării s-a constituit echipă operativă care s-a deplasat de îndată la faţa locului, constatând faptul că incendiul se manifesta la patru tomberoane din plastic ce conţineau gunoi menajer dar şi la cablurile de curent ce alimentează o firmă care furnizează reţea de cablu şi internet”, se arată într-un cumunicat al Poliţiei Prahova.

Totodată şi la alte 2 locaţii de pe strada Ştefan Greceanu au ars conţinutul de gunoi al unor pubele metalice precum şi o pubelă din plastic amplasată într-o altă zonă a străzii.

La faţa locului au intervenit 3 echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, care au lichidat incendiile produse.

Prejudiciul creat în urma incendiilor urmează a fi comunicat de către reprezentanţii societăţilor afectate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările