Un bărbat gelos şi-a bătut soţia şi a dat foc casei. Piromanul are interdicţie să se mai apropie de femeie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Un bărbat din comuna vasluiană Puşcaşi a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore sub acuzaţiile de distrugere prin incendiere şi violenţă în familie. Individul s-a îmbătat şi, pe fondul geloziei, şi-a luat soţia la bătaie, iar apoi a incendiat o anexă gospodărească, focul extinzându-se şi la casă.

Un incident violent a avut loc în noaptea de 5 ianuarie 2022 în localitatea vasluiană Puşcaşi. Poliţiştii şi pompierii au fost sesizaţi la numărul unic de urgenţă 112 despre faptul că a izbucnit un incendiu la un imobil din localitate.

”În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Vaslui au stabilit că, în aceeaşi noapte, ora 22.00, pe fondul geloziei şi al consumului de alcool, un bărbatul în vârstă de 48 de ani şi-ar fi agresat soţia. Ca urmare a agresiunii, persoana vătămată, o femeie în vârstă de 48 de ani, a suferit leziuni corporale ce vor necesita 2 – 3 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Ulterior, la ora 00.30, bărbatul cercetat ar fi incendiat o anexă gospodărească, alăturată casei de locuit, fiind provocate distrugeri şi la locuinţa comună a celor doi”, a declarat Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

În urma incendiului, dependinţa a fost distrusă integral, prejudiciul cauzat prin incendiere fiind estimat la 4.000 lei.

În aceeaşi zi, poliţiştii au emis  un ordin provizoriu de protecţie, pe o durată de cinci zile, împotriva bărbatului de 48 de ani, prin care acesta este obligat să păstreze o distanţă de 200 de metri faţă de soţia sa şi de locuinţa acesteia, şi nu are voie să comunice cu femeia.

În cursul zilei de joi, 6 ianuarie 2022, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Vaslui l-au reţinut pe agresor pentru 24 de ore, acesta fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Tragedie de Revelion. A murit în noaptea dintre ani într-un incendiu pe care chiar el l-a provocat, din neglijenţă

Momentul în care a izbucnit incendiul care a devastat blocul din Constanţa. „Nu a fost un accident“ | VIDEO

Vaslui


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri