Patronul unui restaurant chinezesc din Deva a donat 6.200 de măşti spitalelor din judeţ

Patronul unui restaurant chinezesc din Deva a donat 6.200 de măşti spitalelor din judeţ

Măşti donate spitalelor din subordinea CJ Huendoara.

Patronul unui restaurant chinezesc din Deva a donat peste 6.000 de măşti spitalelor din subordinea Consiliului Judeţean Hunedoara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi, 6.200 de măşti aduse direct din China au ajuns la sediul Consiliului Judeţean Hunedoara şi urmează să fie distribuite, către: Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara – 2000 de bucăţi; Sanatoriul de Pneumoftiziologie Brad – 1000 de bucăţi; Sanatoriul de Pneumoftiziologie Geoagiu – 1000 de bucăţi; Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Baia de Criş – 500 bucăţi; Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva – 1.700 de bucăţi.

Măştile chirugicale au fost donate de  Zhao Qi, administratorul unui restaurant chinezesc situat în centrul municipiului Deva.

Alte 1800 de măşti, care vor sosi în cursul zilei de vineri, vor fi donate în completare, de către reprezentanţii restaurantului, Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva.

„Din cauza restricţiilor impuse în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2, restaurantul recent amenajat nu a funcţionat nicio zi, dar administratorul său a declarat că îşi doreşte să ajute cu tot ceea ce poate oraşul şi judeţul care l-au adoptat. Zhao Qi consideră că investiţia în materiale medicale de protecţie este cea mai potrivită în aceste momente”, a informat Consiliul Judeţean Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Rezultatele testelor Covid pentru medicii şi asistentele Spitalului Hunedoara sunt încurajatoare

Coronavirus, situaţia la zi în judeţul Hunedoara. Deva a fost nominalizată ca focar de infecţie

Spitalul Judeţean şi-a umplut depozitele cu saci pentru cadavre. Materialele au costat peste 70.000 de lei

Toate cadrele medicale de la ATI Orăştie şi-au depus demisiile: „Suntem trimişi la moarte cu mâinile goale”

Scandal în jurul demiterii şefei Spitalului Judeţean Deva. Prefectul: „Totul s-a făcut la voia întâmplării”

Un oraş din China trimite Hunedoarei zeci de mii de măşti şi perechi de mănuşi chirurgicale

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: