Focşani: Petrecăreţii au luat cu asalt sălile de fitness

Focşani: Petrecăreţii au luat cu asalt sălile de fitness

După sărbători puţină mişcare nu strică

După mesele copioase de Crăciun şi de Revelion, locuitorii Focşaniului fac tot posibilul să scape cât mai repede de kilogramele în plus. Unii dintre ei nu au mai aşteptat încheierea minivacanţei şi, încă de ieri, au luat cu asalt sălile de fitness, pentru un program de slăbit bazat pe exerciţii fizice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sub îndrumarea antrenorilor, care au recomandat dozarea efortului fizic după atâtea zile de huzur, clienţii s-au urcat pe aparate pentru a-şi recăpăta tonusul dinaintea de sărbătorilor.

"Deşi sunt un obişnuit al sălilor de fitness, am deja aproape două săptămâni de când nu am mai făcut mişcare şi se simte. Grăsimile din zona abdominală se dau jos cel mai greu şi trebuie să lucrez foarte mult în zona taliei timp de câteva şedinţe. Am mai păţit aşa şi ştiu ce trebuie să fac", ne-a precizat Carla Neagoie, de 35 de ani, funcţionar public la o instituţie în Focşani.

Antrenamentele ajută la arderea grăsimilor

"Am venit cu fiica şi cu soţul meu ca să ardem din grăsimi la aparatele de gimnastică. Nu am exagerat cu mâncarea, dar nici bine nu ne simţim după atâtea zile de repaos", ne-a spus Maria Strâmbei, în vârstă de 49 de ani.

Antrenorii de fitness spun că persoanele care vin la sală au posibilitatea să-şi aleagă programul de antrenament dorit, atât pentru slăbire, cât şi pentru mărirea masei musculare.

"Exerciţiile cardio sunt foarte indicate întrucât consumă calorii. Totuşi, pentru cei care vor să slăbească, este bine să fie atenţi şi la alimentaţie, din care nu trebuie să lipsească fructele şi legumele", este de părere Florin Eufrosie, antrenor de fitness.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările