Ei sunt cei doi pompieri care au salvat din foc trei câini şi o pisică. „Fiecare viaţă este importantă“

Ei sunt cei doi pompieri care au salvat din foc trei câini şi o pisică. „Fiecare viaţă este importantă“

Sorin şi Ionel

Cei doi pompieri de la Detaşamentul Focşani au intervenit la începutul săptămânii pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o gospodărie din oraşul Odobeşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi pompieri au fost îngerii salvatori pentru trei căţei şi o pisică, pe care i-au scos dintr-o locuinţă incendiată. Doi dintre căţeluşi şi pisica au avut nevoie de resuscitare deoarece erau intoxicaţi cu fum.

Spre fericirea stăpânei necuvântătoarelor, acestea au răspuns pozitiv manevrelor de resuscitare, aflându-se acum în afara oricărui pericol. 

Cei doi pompieri sunt Sorin şi Ionel, acesta din urmă fiind declarat în 2018 pompierul Centenarului. 

"Din cauza fumului dens, doi dintre căţeluşi şi pisica erau fără suflare, dar colegii noştri le-au aplicat manevrele de resuscitare, le-au oferit oxigen prin mască, aducându-i astfel la viaţă. Spre bucuria lor, dar şi a stăpânei, căţeluşii şi pisica au fost salvaţi. Le mulţumim celor doi pompieri pentru gestul de dăruire de care au dat dovadă şi pentru mesajul pe care fapta lor l-a transmis tuturor: fiecare viaţă este importantă", potrivit unui mesaj postat pe pagibna de Facebook de Ministerul Afacerilor Interne.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările