VIDEO Miraculos: trei câini şi o pisică, resuscitaţi de pompieri după un incendiu într-o locuinţă. Cum se simt patrupedele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au salvat animalele
Pompierii au salvat animalele

Intervenţia a fost realizată de Pompierii din Focşani, în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii  din Odobeşti.

Trei câini şi o pisică, intoxicaţi cu fum, au fost salvaţi în ultimul moment de către pompieri, după un incendiu la Odobeşti. Pompierii au fost nevoiţi să le pună masca de pe oxigen pe faţă celor patru animale, iar din fericire atât câinii cât şi pisica şi-au revenit în mod miraculos. 

Incendiul s-a manifestat la o locuinţă din Odobeşti. 

 "Proprietara, o bunicuţă de vreo 69 de ani, le-a mulţumit salvatorilor zicându-le că la necaz singurii care îi stau aproape sunt cei patru prieteni patrupezi. Doar ei îi ştiu supărările care azi au lăsat-o fără bunurile muncite o viaţă", potrivit ISU Vrancea.

animale

 Au ars circa 100 mp acoperiş din lemn şi tablă, mobilier, televizor, documente, articole de îmbrăcăminte, aragaz, frigider, ferestre şi uşi din lemn, alte bunuri din 2 camere de locuit. Pompierii spun că incendiul ar fi fost provocat intenţionat.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite