VIDEO Cine este şoferul împuşcat de poliţişti pentru că nu a vrut să oprească la semnal. A pus la cale „drumul sclavilor“ şi a trimis 600 de romi la cerşit

VIDEO Cine este şoferul împuşcat de poliţişti pentru că nu a vrut să oprească la semnal. A pus la cale „drumul sclavilor“ şi a trimis 600 de romi la cerşit

Filip Sărdaru a fost împuşcat de oamenii legii pentru că nu a oprit la semnal

Filip Gionea, fost Sărdaru, zis Paris, în vârstă de 45 ani, din Craiova, a fost împuşcat azi de poliţişti după ce aceştia au încercat să îl oprească în trafic. Bărbatul a fost arestat în anul 2013 alături de patru persoane pentru infracţiunea de constituire a unui grup infracţional organizat. Inculpaţii au pus la cale „drumul sclavilor“ şi au trimis 600 de romi la cerşit în S.U.A şi Canada.

Interlopii au racolat aproximativ 600 de romi pe care i-au trecut fraudulos graniţa în Mexic, Statele Unite ale Americii şi Canada. Fiecare persoană în parte a plătit suma de 8.000 de dolari. Procurorii DIICOT-Craiova au stabilit că migranţii erau călăuziţi pentru a ajunge în mod fraudulos în localităţile Cancún şi Mexico City, din Mexic, iar după efectuarea plăţii, erau preluaţi de către alţi membri ai grupării şi transferaţi pe teritoriul statului american, cu destinaţia Los Angeles şi New York.

Dumitru Chiciu, zis tot „Paris“, în vârstă de 39 de ani, Filip Sărdaru, şi Luigi Cristinel Popescu, în vârstă de 44 de ani, sunt cunoscuţi în Craiova ca făcând parte din lumea interlopă. 
 
VIDEO 
 
Filip Gionea, fost Sărdaru, zis Paris, a fost acuzat că a ajutat să treacă fraudulos graniţa şi persoane care aveau credite bancare şi pe care nu le mai puteau achita. Procurorii DIICOT au stabilit că membrii grupului infracţional  au obţinut din activitatea infracţională suma de peste 1 milion USD.
 
Împuşcat de oamenii legii
 
Filip Gionea, fost Sărdaru, zis Paris, nu a oprit astăzi (vineri, 11 mai) la semnalele poliţiştilor pentru că avea permisul suspendat, iar din această cauză oamenii legii l-au urmărit în trafic şi au tras mai multe focuri de armă. Şoferul a fost împuşcat în picior, însă a reuşit să fugă şi este căutat în acest moment de oamenii legii.    
 
VIDEO 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările