VIDEO Spectacol inedit organizat de elevii Şcolii de Poliţie de la Câmpina. Retragerea cu torţe în faţa unui general german

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 1200 de elevi ai Şcolii de Poliţie Vasile Lascăr din Câmpina au defilat prin centrul municipiului cu torţe în mâini, moment care a marcat 50 de ani de la înfiinţarea unităţii de învăţământ. La eveniment au participat comandanţii unor şcoli de profil din Ungaria, Ucraina, Slovacia şi Germania.

Retragerea cu torţe a elevilor Şcolii de Agenţi de Poliţie a fost organizată pentru prima dată la Câmpina în ultimii zece ani. Cei 1200 de elevi au defilat, păziţi de jandarmi, cu torţe aprinse în mâini, pornind de la ieşirea din oraş dinspre Ploieşti, pe bulevardul principal şi până la şcoală.

Impresionaţi de spectacolul oferit de viitorii poliţişti, câmpinenii au ieşti din case şi au aplaudat coloana de elvi care se întindea pe câteva sute de metri.

Printre civili, pe marginea bulevardului, şefii şcolilor de poliţie din Ungaria, Ucraina, Slovacia şi Germania au salutat momentul şi au mărturisit că este pentru prima dată când văd un astfel de spectacol. 

Retragerea cu torţe a elevilor Şcolii de Poliţie de la Câmpina

Generalul Durben Friedel, comandantul Academiei de Poliţie din Hahn Renania Palatinat, a declarat că a fost impresionat de numărul mare de poliţişti din România şi că a transmis direct în Germania imagini de la defilarea colegilor săi români.

Imagine indisponibilă
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite