VIDEO Şoferul după care poliţiştii au tras cu arma că nu a vrut să oprească la semnal, prins. Va fi cercetat în stare de libertate UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filip Sărdaru, un bărbat de etnie romă din cartierul craiovean Faţa Luncii, a fost împuşcat de poliţişti vineri, după ce nu a vrut să oprească la semnal. Chiar dacă a fost împuşcat, şoferul nu a putut fi oprit şi e căutat şi în prezent.

UPDATE Şoferul a fost prins de oamenii legii şi va fi cercetat în stare de libertate pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere. Bărbatul nu a fost împuşcat de poliţişti, rana de la picior a suferit-o în momentul în care a încercat să fugă.    

UPDATE Şoferul a fost observat în trafic de un echipaj de poliţie, aflat pe bulevardul Ştirbei Vodă, iar oamenii legii i-au făcut semn să oprească pe dreapa din cauză că nu deţine permis de conducere. Conducătorul şi-a continuat drumul, iar pe strada Salcia, din cartierul Faţa Luncii şi-a abandonat masina, un BMW de culoare neagră.

Poliţiştii au tras nouă focuri de armă, iar Filip Sărdaru a fost împuşcat în picior, dar a reuşit să fugă. În acest moment este căutat de oamenii legii.    

VIDEO

Şoferul a fost împuşcat de poliţişti, dar a reuşit să fugă  

S-ar fi tras între 7 şi 9 gloanţe, iar bărbatul ar fi fost împuşcat în picior. El nu avea drept să conducă, din cauza unei condamnări.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite