Vergil Chiţac: „Programul de dezvoltare al Constanţei cu care am câştigat este Biblia următorilor patru ani. Vom colabora cu USR PLUS“

Vergil Chiţac: „Programul de dezvoltare al Constanţei cu care am câştigat este Biblia următorilor patru ani. Vom colabora cu USR PLUS“

Vergil Chiţac FOTO Eduard Enea

Liberalii, care au câştigat şi Primăria Constanţa şi majorităţile în Consiliul Local şi Consiliul Judeţean, exclud orice colaborare cu PSD-ul, însă vor să facă echipă cu cei de la USR PLUS.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vergil Chiţac, noul primar al Constanţei, a declarat luni în prima conferinţă de presă după câştigarea alegerilor că o colaborare cu PSD este exclusă şi, pe cale de consecinţă, este nevoie de una cu USR PLUS pentru a forma o majoritate. 
 
„De ce fără PSD: de 20 de ani, PSD a condus Constanţa şi nu a livrat rezultate în niciun domeniu al vieţii economice, sociale culturale şi toţi indicatorii de viaţă ai constănţenilor sunt foarte scăzuţi faţă de alte oraşe“ a explicat Vergil Chiţac.
 
El dezvăluie că preşedintele filialei, Bogdan Huţucă, va lua legătura cu preşedintele Alianţei USR PLUS pentru a demara discuţiile. „Noi plecăm de la principiul că programul de dezvoltare al Constanţei cu care am câştigat este Biblia următorilor patru ani. 
 
O să-i chemăm pe colegii de la USR PLUS, vom sta la o masă şi plecăm de la programul acesta. Îi chemăm cu programul şi cu proiectele lor pentru că şi ei au fost votaţi de cetăţeni tot din perspectiva proiectelor pe care vor să le implementeze în Constanţa şi încercăm să dăm o formă închegată şi să construim un proiect de guvernare locală al ambelor partide şi care să ne orienteze direcţiile de acţiune în următorii patru ani“, spune Chiţac.
 
Evident, se vor purta discuţii şi despre funcţii, posturi, însă acesta este atributul preşedintelui partidului.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările