Liberalul Mihai Lupu, noul preşedinte al CJ Constanţa, îi cere demisia lui Felix Stroe de la RAJA: „Excludem orice colaborare cu PSD“

0
0
Felix Stroe FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Felix Stroe FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Liberalii exclud orice colaborare cu PSD-ul la Consiliul local şi, mai mult decât atât, aşteaptă demisii de onoare. Primul pe listă este Felix Stroe.

Mihai Lupu, care a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, a declarat într-o conferinţă de presă care a avut loc luni la sediul partidului, că Felix Stroe, directorul RAJA Constanţa, dar şi contracandidat la CJ, ar trebui să-şi dea demisia.

El a precizat că după ce va prelua funcţia va face o evaluare a instituţiilor subordonate: RAJA, drumuri, pentru „a elimina orice obstacol ce ar putea să stea ca piedică în calea realizării proiectelor“.

Liberalul consideră că Felix Stroe a politizat regia de apă întrucât pe perioada campaniei electorale şi a alegerilor locale nu şi-a dat demisia din funcţia de director şi, prin urmare, a subordonat instituţia politic. Pe de altă parte, Mihai Lupu spune că, „dacă în acest judeţ din 70 UAT-uri doar 40 au apă, acel manager de companie practic ar trebui să-şi depună demisia“. Cu acest prilej a adus în discuţie şi faptul că, deşi Dobrogea s-a confruntat în acest an cu o secetă prelungită, compania nu a găsit resurse de apă pentru a uda câmpul.  

Pe aceeaşi temă: 

Promisiunea noului primar al Constanţei, Vergil Chiţac: „Voi face tot ce ţine de mine pentru a readuce acest oraş acolo unde îi este locul“ 

Rezultate alegeri locale 2020. PNL câştigă Constanţa, după 20 ani de PSD. USR PLUS îl urmează la mică distanţă

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite