Liberalul Bogdan Huţucă: „Am avut doi adversari politici care au coabitat: PSD reprezentat de Felix Stroe şi Decebal Făgădău şi Stelian Ion de partea cealaltă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liberalul Bogdan Huţucă l-a acuzat pe Stelian Ion (USR) că a colaborat cu PSD la Constanţa în timpul campaniei electorale.

„După 20 de ani de PSD, în care acest judeţ a fost tratat ca o feudă, după 20 de ani de sărăcie, am reuşit să-i alungăm.  Este meritul constănţenilor, candidaţilor, PNL şi a echipelor de campanie“, a declarat Bogdan Huţucă în prima conferinţă de presă care a avut loc la PNL după câştigarea alegerilor locale.

El spune că PNL Constanţa are o nouă echipă, că filiala a fost reformată filială, că au „fost marginalizaţi şi eliminaţi toţi cei cu vederi filopesediste sau USR-iste“ şi că s-a creat un brand anti PSD puternic, care s-a manifestat în ultima perioadă care s-a manifestat din ce în ce mai acut.

Campania electorală, spune liderul liberal, a fost una complicată, grea. „Ne luptam cu PSD-ul lui Felix Stroe. Nu a fost simplu. Dar cel mai greu a fost că au fost doi adversari  politici care au coabitat împreună: PSD reprezentat de Felix Stroe şi Decebal Făgădău şi Stelian Ion de partea cealaltă. Îmi asum aceste vorbe şi când vorbesc de Stelian Ion nu mă refer la USR, ci la Stelian Ion pentru că el a luat decizia să facă aceste compromisuri. Lui îi aparţine decizia politică de aşi coordona strategia de campanie împreună cu PSD la Constanţa“, acuză liberalul Huţucă. 

Campania a avut şi conotaţii agresive, însă echipa liberală de la malul mării este foarte mulţumită pentru că PNL a câştigat 31 de localităţi din judeţ, iar pe deasupra şi perla coroanei, Primăria Constanţa. „Rezultatul ne obligă să demonstrăm că ştim să facem lucrurile altfel decât până acum, să arătăm că suntem capabili să reformăm administraţia municipiului Constanţa, modul cum este administrat Consiliul Judeţean, că suntem capabili să atragem resurse şi să implementăm proiecte, să aducem această administraţie cât mai aproape de cetăţeni şi în sprijinul cetăţenilor“, a mai spus Bogdan Huţucă. .

Pe aceeaşi temă: 

Promisiunea noului primar al Constanţei, Vergil Chiţac: „Voi face tot ce ţine de mine pentru a readuce acest oraş acolo unde îi este locul“ 

Rezultate alegeri locale 2020. PNL câştigă Constanţa, după 20 ani de PSD. USR PLUS îl urmează la mică distanţă

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite