Mircea Băsescu: „Nu mă simt abandonat de către fratele meu“

Mircea Băsescu: „Nu mă simt abandonat de către fratele meu“

Traian şi MIrcea Băsescu

Mircea Băsescu, fratele fostului preşedinte, a dezvăluit într-un interviu acordat România TV că vorbeşte des cu fratele său, fostul preşedintele Traian Băsescu, şi nu se simte abandonat de către acesta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mircea Băsescu a precizat că nu are interdicţie să vorbească cu membrii familiei sau cu fratele său, fostul preşedinte Traian Băsescu, având doar interdicţia de a nu lua legătura cu membrii familiei Bercea.
 
Întrebat dacă se simte abandonat de fratele său, a spus: „În niciun caz", a spus Mircea Băsescu.
 
Mircea Băsescu a mărturisit că vorbeşte des cu Traian Băsescu. „V-am spus că vorbesc destul de des. Întotdeauna am avut ce să vorbesc cu fratele meu", a precizat Mircea Băsescu.
 
Pe de altă parte, Mircea Băsescu a fost întrebat dacă regretă ceea ce s-a întâmplat în trecut şi dacă ar vrea să schimbe ceva având în vedere că a ajuns în arest preventiv şi, ulterior, în arest la domiciliu.
„În niciun caz nu regret că am botezat o ţigăncuşă, nu regret şi o voi face ori de câte ori voi fi solicitat să o fac", a răspuns Mircea Băsescu.
 
Mircea Băsescu a negat că a luat bani de la Bercea şi că a promis acele intervenţii. „Nu am primit bani de la Bercea, de la familia lui Bercea, nu am cerut niciodată bani de la ei şi nici nu aveam cum să vorbesc cu un judecător sau cu cineva de la ei de la Craiova. Nu cunosc pe nimeni în Craiova", a spus el în interviul acordat.
 
Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână au fost trimişi în judecată pe 20 iunie 2014 de procurorii DNA pentru trafic de influenţă, respectiv complicitate la trafic de influenţă. Ei sunt judecaţi în arest la domiciliu pentru că ar fi primit bani ca să intervină pentru scoaterea din închisoare a lui Bercea Mondial.

Vă mai recomandăm:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările