VIDEO Doina Băsescu, prima declaraţie după arestarea lui Mircea Băsescu: „I-am trimis un mesaj soţiei preşedintelui prin care o rog să ne ierte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doina Băsescu face primele declaraţii după arestarea soţului ei, Mircea Băsescu
Doina Băsescu face primele declaraţii după arestarea soţului ei, Mircea Băsescu

Soţia lui Mircea Băsescu a făcut dumnică dimineaţă primele declaraţii după arestarea soţului ei, Mircea Băsescu. Ea spune că a primit nenumărate mesaje de încurajare şi a trimis la rândul ei un mesaj prin care îşi cere scuze familiei preşedintelui.

Doina Băsescu spune că nu a mers încă să-şi vadă soţul, dar că o să încerce să ajungă la el, dacă i se va da dreptul la vizită, în cursul zilei de luni.

Soţia lui Mircea Băsescu spune că a vorbit cu el la telefon.

"Mulţumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje şi care ne-au transmis energia lor pozitivă ca să putem depăşi situaţia aceasta şi spun că au încredere în noi", spune Doina Băsescu.

Cumnata preşedintelui spune că familia lui Bercea Mondial nu a luat legătura cu ea până acum, dar Doina Băsescu i-a trimis un mesaj soţiei preşedintelui Traian Băsescu.

"Îi rog să ne ierte şi să înţeleagă faptul că întotdeauna i-am respectat şi regret că nu am putut să ne ridicăm la nivelul demnităţii, rangului la care am ajuns. Probabil că nu am fost pregătiţi. Cred că toată lumea are ceva de învîţat din asta", spune Doina Băsescu. 

Doina Băsescu, prima declaraţie după arestarea lui Mircea Băsescu


[<a href="//storify.com/Alinavasile123/mircea-basescu-1" target="_blank">View the story "Mircea Basescu " on Storify</a>]

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite