Criminal la 17 ani. Un adolescent a ucis un bărbat, lovindu-l cu un par în cap, după ce petrecuseră împreună

Criminal la 17 ani.
Un adolescent a ucis un bărbat, lovindu-l cu un par în cap, după ce petrecuseră
împreună

Foto: arhivă Adevărul

Crima a avut loc se pare în urma unui conflict spontan, pe fondul consumului de alcool. După ce l-a lovit cu  un par în cap, adolescentul şi-a abandonat prietenul de pahar pe marginea şoselei, în localitatea brăileană Drogu.

Luni, 8 iunie, în jurul orei 01,05, poliţiştii au fost sesizaţi, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul ca pe o stradă din localitatea brăileană Drogu se afla o persoană căzută pe carosabil.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, pe fondul unor neînţelegeri şi a consumului de alcool, un bărbat de 31 de ani, din localitatea Zamfireşti, a fost lovit cu un corp dur de către un tânăr de 17 ani, din aceeaşi localitate. Bărbatul a fost preluat de ambulanţă, decedând la scurt timp, acesta fiind transportat la Serviciul de Medicină Legala Brăila în vederea efectuării necropsiei”, ne-a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Se pare că cei doi participaseră la o petrecere, de unde au plecat apoi împreună, dar pe drum între aceştia a izbucnit un conflict spontan, iar adolescentul l-a lovit în cap cu un par pe bărbatul de 31 de ani, lăsându-l să agonizeze până la sosirea medicilor.

Adolescentul a fost condus la sediul Poliţiei pentru audieri. În prezent, cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările