VIDEO Un tânăr din Teleorman s-a aruncat în faţa maşinii. Tenativa de sinucidere a fost filmată de martori

VIDEO Un tânăr din Teleorman s-a aruncat în faţa maşinii. Tenativa de sinucidere a fost filmată de martori

Sursă foto youtube.com

Un accident ieşit din comun a fost filmat pe o şosea din Teleorman. Un tânăr de 24 de ani din comuna Suhaia s-a aruncat în faţa maşinii, iar momentul a fost filmat de un martor.

Incidentul s-a petrecut pe un drum judeţean care trece prin comuna Suhaia. Un tânăr de 24 de ani s-a aruncat în faţa maşinii, după ce s-a certat cu iubita şi ameninţase că vrea să-şi pună capăt zilelor. Teribilul incident a fost filmat de martori, iar filmuleţul a fost postat pe youtube.

În imagini se poate vedea cum şoferul a încercat să atenueze impactul cu tânărul teribilist, dar accidentul nu a putut fi evitat. 
”Bărbatul în vârstă de 24 de ani din Suhaia se afla pe partea dreapta a drumului naţional 51 A, la km 13, când a incercat sa se sinucida si a patruns pe partea carosabila fugind către un autoturism care era condus de o femeie de 31 de ani, din directia comunei Fântânele către comuna Viişoara. Aceasta a efectat manevra de evitare a impactului, dar nu a reuşit acest lucru deoarece pietonul a alergat către autoturism” a confirmat Teodora Dragole, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Teleorman.

Conducătorului auto i-a fost testată alcoolemia, iar rezultatul a fost negativ. 

Tânărul de 24 de ani a fost lovit în plin, dar a scăpat cu viaţă. S-a ales cu fractură de claviculă şi alte traumatisme. A fost transportat cu Ambulanţa la Spitalul Judeţean.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările