Şoferii băuţi, spaima şoselelor. Unul dintre ei a accidentat un copil pe zebră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat cu alcoolemie de comă a fost prins conducând pe raza comunei Tămădău Mare. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.


În seara de 20 iulie, poliţiştii au depistat pe raza comunei Tămădău Mare un bărbat de 49 ani care conducea un autovehicul pe drumurile publice deşi consumase alcool. La testarea cu aparatul etilotest, bărbatul a prezentat o concentraţie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, poliţiştii l-au condus pe suspect la Spitalul Lehliu Gară unde i-au fost prelevate două mostre biologice.

Tot pe 20 iulie, de această dată în Călăraşi, un bărbat de 31 ani, din Călăraşi, a accidentat uşor un minor în timp ce se afla la volan. La testare, s-a dovedit că tânărul băuse înainte de a se urca la volan. Tânărul a accidentat uşor un minor în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii. Copilul, spun poliţiştii, se afla în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni. Bărbatul a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus de poliţişti la Spitalul Judeţean Călăraşi unde i-au fost prelevate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele tânărului, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.
 

Vă recomandăm şi:

Pericol pe şosele. Prinşi băuţi la volan, unul dintre şoferi nu avea nici permis

Şofer băut, la un pas de moarte după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod. Bărbatul avea 1,02 alcoolemie

Un şofer băut la volan, cu alcoolemie 1,42, s-a răsturnat cu maşina. Bărbatul a scăpat fără nicio zgârietură

Accident de motocicletă pe şoseaua Chiciului. Cum a ucis pe loc doi tineri teribilişti viteza excesivă

Cu permisul suspendat din 2014, s-a urcat la volan şi a provocat un accident

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite