VIDEO Vladimir Jirinovschi a prevestit catastrofa aviatică din Ucraina: „Va fi doborât un avion de pasageri“

VIDEO Vladimir Jirinovschi a prevestit catastrofa aviatică din Ucraina: „Va fi doborât un avion de pasageri“

Vladimir Jirinovski. FOTO: huffingtonpost.co.uk

Fostul vicepreşedinte al Dumei de Stat din Rusia a vorbit în urmă cu o lună despre cum va evolua scenariul conflictului din Ucraina.

Ştiri pe aceeaşi temă

O înregistrare video care datează din 20 iunie 2014 a fost prezentată vineri pe site-ul Partidului Liberal-Democrat din Rusia. Liderul acestei formaţiuni, Vladimir Jirinovschi, face previziuni cu privire la evoluţia conflictului dintre armata ucraineană şi separatiştii pro-ruşi. „Vor începe luptele în Crimeea, ei vor prăbuşi vreun oarecare avion de pasageri şi toţi vor înceta să mai zboare cu avionul...“, spunea Jirinovschi.

Conform site-ului din Republica Moldova, deschide.md, Jirinovschi a mai declarat tot atunci că „ una dintre metodele de a tensiona situaţia este distrugerea unui avion deasupra teritoriului ucrainean. Iată că în toamnă avem un Maidan uşor, iarnă un Maidan mai serios, deja cu coktailuri Molotov, în februarie - cotitură şi preşedintele fuge. În martie - Crimeea. În aprilie-mai - încep să se lupte în Doneţk şi Lugansk şi în iunie deja borbardează. Acum şi asta e puţin, trebuie doborât un avion. Adică toate acestea reprezintă un scenariu şi nu este deloc o aventură . Totul este făcut de Kiev şi de trupele speciale ale statului ucrainean. Se lucrează după un scenariu stabilit de SUA: să se agraveze situaţia“.

Nu doar politicienii, ci şi presa rusească susţine teoria conform căreia avionul companiei Malaysia Airlines a fost doborât pentru a putea fi condamnată Rusia. Ziarul Komsomolskaya Pravda şi televiziunea Russia Today sunt vârfuri de lance în această campanie. O prezentatoarea a televiziunii Russia Today a demisionat din postul pe care îl ocupa în reţeaua finanţată de Kremlin, după ce a recunoscut că adevărul din spatele informaţiilor transmise este distorsionat.

Citeşte mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările