VIDEO Playlistul concertului Depeche Mode la Bucureşti

VIDEO Playlistul concertului Depeche Mode la Bucureşti

Vocalistul Dave Gahan le va reaminti fanilor versurile de început ale formaţiei

Mai sunt doar câteva ore până va începe unul dintre cele mai aşteptate concerte din acest an. Spectacolul de promovare a albumului „Delta Machine“ va aduce publicului atât piesele noi ale trupei, cât şi hiturile vechi, după cum arată playlistul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Artiştii care au venit pentru a doua oară în ţară au pregătit piesele emblematice din cei 33 de ani de carieră, dar şi hiturile recente, de pe „Delta Machine“, al 13-lea materail discografic lansat în acest an pe 22 martie. 

Porţile Arenei Naţionale se vor deschide la ora 17.00, iar programul va începe în jurul orei 19.45 cu recitalul trupei britanice F.O.X., urmat de Depeche Mode. 

Concertul care va începe după ora 20.00 este al cincilea spectacol din turneul mondial Depeche Mode, căci până acum, artiştii au mai cântat la Nisa (4 mai), Tel Aviv (7 mai), Atena (10 mai) şi Sofia (12 mai), oraşe în care au mizat pe playlistul de mai jos, cu mici modificări.

„Welcome to My World“


 

„Angel“


 

„Walking in My Shoes“

„Precious“

„Black Celebration“

„Policy of Truth“


„Should Be Higher“


Barrel of a Gun“

„Higher Love“


„The Child Inside“

„Heaven“


„Soothe My Soul“


„A Pain That I’m Used To

„A Question of Time“


„Secret to the End“


„Enjoy the Silence”


„Personal Jesus“


„Goodbye“

„A Question of Lust“

„Halo“

„Just Can’t Get Enough“


I Feel You“

 


„Never Let Me Down Again“

 

 


Citeşte toate materialele despre concertul Depeche Mode din Bucureşi

FOTO VIDEO Concert Depeche Mode: a doua oară nu te mai înfioară

Cel de-al doilea concert Depeche Mode în România nu a mai trezit entuziasmul din 2006, când trupa a cântat pentru prima oară la Bucureşti, în faţa unui stadion plin de fani în extaz. Concertul susţinut miercuri seara, pe Arena Naţională, nu a mai adunat nici un public atât de numeros, unii spectatori plecând înainte de bis.

VIDEO Depeche Mode: Băieţii care au grăbit moda

În 1981, nişte băieţi şi sintetizatoarele lor fermecate băteau la porţile celebrităţii. Aproape 12 ani mai târziu, trupa acelor băieţi era sinonimă cu istoria unui gen muzical: genul „Depeche Mode“.

FOTO VIDEO Amintiri de depeşar: cum şi-a trăit tinereţea generaţia anilor ’90

Blugii nu mai sunt largi şi nici nu mai au desenat cu pixul un trandafir roşu, părul nu mai e retezat la nivelul urechilor (sau nu prea mai e deloc), bocancii cu blacheuri metalice au ieşit de mult din modă, pentru că, nu-i aşa, moda e grăbită. Dar ei, fanii, vor fi astăzi acolo, vor umple Arena Naţională şi vor cânta la unison cu glasuri de depeşari.

Peste 300 de jandarmi vor fi mobilizaţi la concertul trupei „Depeche Mode“ de pe „Arena Naţională“

Peste 300 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la concertul trupei „Depeche Mode“ care va avea loc miercuri, între orele 19.45-23.00, pe stadionul „Arena Naţională“. Brigada Rutieră de Poliţie nu a anunţat restricţii în trafic.

Trupa Depeche Mode a ajuns în România

Membrii formaţiei britanice au sosit marţi după-amiază pe aeroportul Henri Coandă, cu o aeronavă privată. Până mâine seară, artiştii vor pune la punct ultimele detalii ale concertului pe care îl vor susţine pe Arena Naţională.

FOTO Cum arată megascena unică în lume pe care vor cânta cei de la Depeche Mode

Pe Arena Naţională este forfotă mare deoarece pregătirile pentru concertul Depeche Mode, de miercuri, sunt pe ultima sută de metri. Scena unică în lume este montată pe gazonul stadionului, urmând să fie puse la punct ultimele detalii tehnice, înainte de marea întâlnire dintre trupă şi artişti.

Concertul Depeche Mode: 12 tiruri, 5 autocare şi peste 2000 de angajaţi în echipa de organizare

Mai sunt cinci zile până când Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher vor susţine concertul de la Arena Naţională. Acesta va fi un eveniment superlativ atât pe scenă, cât şi în culise, după cum arată şi datele oficiale.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările