„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“: Cum a primit câştigătorul Cătălin Moroşanu porecla „Moartea din Carpaţi“

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“: Cum a primit câştigătorul Cătălin Moroşanu porecla „Moartea din Carpaţi“

Cătălin Moroşanu, încoronat Regele junglei, alături de gazdele show-ului, Mihai Bobonete şi Cabral FOTO Pro TV

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“. Cătălin Moroşanu, supranumit „Moartea din Carpaţi“, a fost declarat câştigătorul reality-show-ului de la Pro TV, pugilistul obţinând titlul de „Rege al junglei“ în urma votului telespectatorilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

După 21 de zile petrecute în jungla din Africa de Sud, timp în care a băut cocktailuri speciale, din măruntaie de peşte stricat, sânge de vacă, insecte şi viermi, ochi putreziţi de vacă şi maţe de găină, a fost îngropat de viu într-un sicriu cu apă, în care au mai intrat apoi şi 70 de şobolani, şi a mâncat sote de larve, fudulii de taur, râme vii, rât de porc, gândaci, maţe de struţ, Cătălin Moroşanu a fost încoronat şi desemnat „Regele junglei“, învingându-i astfel pe ceilalţi doi finalişti, Ruby şi Dorian Popa. 
 

 „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“. Moroşanu: „A fost o încununare a suferinţelor şi a fericilor din junglă“ 

„Sincer, este un sentiment extraordinar! Nu poate fi descris în cuvinte frumoase prin ce am trecut în aceste 21 de zile. A fost o încununare a suferinţelor şi a fericilor din junglă. Mă simt bucuros şi, în acelaşi timp, uşurat că s-a terminat. Nu mă aşteptam să câştig, mă aşteptam ca Dorian să fie câştigător. De-abia acum dimineaţă m-am trezit, i-am întâlnit cu Ruby şi pe Dorian la un mic dejun adevărat şi am început să dansăm de fericire. Ne simţim victorioşi, e o senzaţie care nu poate fi descrisă“, a declarat Moroşanu.
 
Cătălin Moroşanu s-a remarcat şi ca dansator, acesta câştigând în 2010 concursul „Dansez pentru tine“, alături de Magda Ciorbea. 

Dorian Popa, Cătălin Moroşanu şi Ruby, finaliştii show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ FOTO Pro TV
 

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“. Moroşanu, 45 de meciuri jucate şi 37 de victorii

Cătălin Moroşanu este un kickboxer şi pugilist român profesionist la categoria grea, dar şi fost jucător de rugby. Acesta şi-a făcut debutul în K1 în anul 2007, luptând împotriva lui Ştefan Leko. Ca kickboxer, el a evoluat în promoţiile Local Kombat, Superkombat şi K-1 şi are victorii notabile asupra lui Gary Goodridge, Freddy Kemayo, Stefan Leko, Mighty Mo, Anderson „Braddock“ Silva şi Paul Slowinski.
 
Supranumit „Moartea din Carpati“, luptătorul a obţinut 37 de victorii în cele 45 de meciuri jucate, iar 22 au fost câştigate prin KO. „Porecla asta mi-a dat-o Radu Pietreanu de la «Vacanţa Mare». El e un mare iubitor al sporturilor de contact. A fost mereu alături de noi. La început m-am supărat, că nu îmi plăcea, dar cu timpul m-am obişnuit, iar acum pot spune că sunt chiar mândru fiindcă reprezintă ceva din România“, a explicat Moroşanu, în cadrul unui interviu acordat site-ului puterea.ro

Cătălin Moroşanu (30 de ani) s-a căsătorit în 2012 cu Georgiana, alături de care are o fetiţă, Natalis Teodora, în vârstă de cinci ani. 

Despre show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ mai puteţi citi şi:

 
 
 

Gabi Jugaru a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ şi a părăsit show-ul de la Pro TV

Mihai Trăistariu, a doua vedetă care pleacă din show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“: „11 zile în junglă mi se par un lagăr de exterminare“

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“: Pacha Man, prima vedetă care a părăsit show-ul de la Pro TV: „Îmi pierd răbdarea, o să fac urât, sunt terminat psihic“

„Sunt celebru, scoate-mă de aici“: Gabi Jugaru şi Alina Plugaru au intrat în jungla africană

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, la primul episod: cine sunt concurenţii care au acceptat provocarea lansată de Pro TV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările