Mihai Trăistariu, a doua vedetă care pleacă din show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“: „11 zile în junglă mi se par un lagăr de exterminare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai
Trăistariu a declarat, după plecare din junglă că 11 zile
petrecute acolo reprezintă un lagăr de exterminare FOTO Pro TV
Mihai Trăistariu a declarat, după plecare din junglă că 11 zile petrecute acolo reprezintă un lagăr de exterminare FOTO Pro TV

Mihai Trăistariu a cedat în faţa greutăţilor şi a strigat: „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, formula magică prin care s-a întors în civilizaţie, fiind al doilea concurent, după Pacha Man, care a părăsit reality-show-ul de la Pro TV. În ciuda deciziei sale, colegii din tabăra sud-africană nu au părut afectaţie de plecarea acestuia.

Începând de ieri, românii sunt invitaţi să voteze prin apel sau SMS la 1264 favoriţii lor pentru titlul de „Regele“ sau „Regina Junglei“. Eliminările au început, iar cel care obţine cele mai puţine voturi va părăsi tabăra celebrităţilor. Fiecare vot contează, doar cei de acasă pot hotărî cine va fi marele câştigător. Chiar dacă un concurent a cedat presiunii şi a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, votarea continuă pentru ziua următoare.

Sunt celebru, scoate-mă de aici!“: Mihai Trăistariu a ieşit din competiţie

Mihai Trăistariu a fost unul dintre concurenţii care a stârnit destul de multe discuţii în tabără. Firea lui sensibilă, faptul că prefera să stea retras şi să nu pară foarte interesat de discuţiile colegilor din tabără l-au făcut să nu fie unul dintre personajele foarte iubite din tabăra emisiunii.

Ba mai mult, acesta chiar a reuşit să aducă antipatia câtorva dintre celebrităţi din cauza atitudinii lui. Primul moment a fost acela în care nu l-a ajutat pe Dorian să îşi toarne apa în duş, iar al doilea, şi poate cel mai important, atunci când a refuzat să facă misiunea secretă (să spele hainele colegilor din tabără), în urma căreia ar fi primit usturoi pentru toată lumea.

mihai traistariu foto pro tv

După 11 zile petrecute în tabăra celebrităţilor din Africa de Sud, Mihai Trăistariu a cedat în faţa greutăţilor: „O zi în junglă mi se pare o aventură, cinci zile mi se par o nebunie, zece zile mi se par o crimă, iar 11 zile mi se par un lagăr de exterminare. Simt deja că am depăşit pragul meu psihologic şi, totuşi, mă bucură asta. Înseamnă că sunt, totuşi, un învingător“, a spus Mihai chiar după ce a ieşit din tabără.

În discursul pe care l-a ţinut în faţa colegilor, Mihai şi-a cerut scuze pentru momentele în care nu s-a comportat corespunzător şi a dat vina pe semnul său zodiacal pentru aceste schimbări bruşte de atitudine. De asemenea, a spus că regretă foarte mult faptul că a fost bolnav şi răguşit, aşa că nu le-a putut cânta mai mult colegilor.

Mihai Trăistariu, la plecarea din junglă FOTO PRO TV

„Nu am fost aşa afectat că a plecat. La Pacha am plâns“, a spus Moroşanu, iar Andreea a completat: „Mihai a plecat acum din tabără, nu mai are rost să vorbim despre asta“. După plecarea lui Trăistariu din show, atmosfera s-a destins imediat în tabără. Cei 11 concurenţi rămaşi nu au suferit, nu au plâns şi au trecut foarte uşor peste această plecare.

Provocarea junglei“ - „Taverna terorii“

Cătălin Moroşanu şi, din nou, Dorian Popa au fost cei aleşi de români să deguste unele dintre cele mai alese feluri de mâncare de până acum din show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ Sote de larve, fudulii de taur, râme vii, rât de porc, gândaci, maţe de struţ, nimic nu a lipsit. Însă adevăratul deliciu l-au făcut reacţiile lui Cătălin, care s-a încurajat singur, l-a încurajat pe Dorian şi s-a văzut cu ochiul liber cât s-a chinuit să mănânce delicatesele pregătite pentru probă. Pe cât de intensă a fost proba, pe atât rezultatul a fost unul care i-a bucurat pe toţi cei din tabără: opt stele, adică opt porţii de mâncare. În schimb, la „Comoara din cufăr“, Gabi Jugaru şi Elena Lasconi au tras cu praştia şi au reuşit să câştige ceai pentru colegii din tabără.

catalin morosanu foto pro tv

Cătălin Moroşanu, la „Provocarea Junglei“ FOTO Pro TV

Dus cu capul la „Provocarea junglei“

Pentru prima dată, celebrităţile au ales cine va participa la „Provocarea junglei“ din ediţia de astăzi. În această ediţie, una din celebrităţi va participa pentru prima oară la proba la care Dorian este deja de-al casei. „Dus cu capul“ se numeşte proba, condimentată cu crocodili, şerpi şi furnici. În seara aceasta rămâne de văzut cine a fost nominalizat, dacă va face faţă sau nu şi câte porţii de mâncare va câştiga pentru colegii săi.

dorian popa foto pro tv

Dorian Popa FOTO Pro TV

2,2 milioane de români au privit cum a plecat Mihai Trăistariu

Episodul cu numărul 11 al reality-show-ului de la Pro TV a fost, din nou, lider de audienţă pe toate segmentele de public, în intervalul orar 20:30 - 22:42. Această ediţie a fost urmărită la nivel naţional de peste 2,2 milioane de români, iar în minutul de aur de la 21:27 peste 2,8 milioane de persoane priveau întâmplările celebrităţilor din jungla africană.

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, show-ul a condus detaşat topul audienţelor cu 14,6 puncte de rating şi 30,5% share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi a reuşit să obţină rezultate de aproape trei ori mai mici: un rating mediu de 5,1 puncte şi 10,5% cotă de piaţă.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite