„Sunt celebru, scoate-mă de aici“: Gabi Jugaru şi Alina Plugaru au intrat în jungla africană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea
Moldovan a fost nevoită să mânânce plămân de miel pregătit în
stil african, viermi vii, ochi de peşte, ou fermentat (negru) şi un
fresh obţinut din viermi şi insecte FOTO Pro TV
Andreea Moldovan a fost nevoită să mânânce plămân de miel pregătit în stil african, viermi vii, ochi de peşte, ou fermentat (negru) şi un fresh obţinut din viermi şi insecte FOTO Pro TV

Doi concurenţi noi au intrat în tabăra din jungla africană a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici“, întregind grupul de 12 vedete anunţat de Pro TV. Astfel, Gabi Jugaru şi Alina Plugaru, actriţă în filme pentru adulţi, au acceptat provocarea junglei. Totodată, Pro TV a fost lider de audienţă, înregistrând o medie de 2,1 milioane de telespectatori.

2,1 milioane de telespectatori au privit „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“

A treia ediţie a reality-show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public, în intervalul 20:30 - 22:30, aventurile din junglă fiind urmărite la nivel naţional de peste 2,1 milioane de români. În minutul de aur de la 21:28, peste 2,5 milioane de persoane urmăreau aventurile concurenţilor în tabăra din Africa de Sud.  La nivelul publicului de la oraşe, emisiunea a obţinut o audienţă de 1,14 milioane de telespectatori, iar la nivelul publicului comercia, cu vârste între 18 şi 49 de ani, o medie de 760.000 de telespectatori pe minut.

Condiţiile în care cele două vedete au ajuns în tabără au depins de concurenţii cu vechime, aceştia fiind anunţaţi că trebuie să renunţe la obiectele de lux pe care l-au adus cu ei pentru ca Jugaru şi Plugaru să intre în tabără. „Dacă unul singur refuză e ca şi cum aţi fi refuzat toţi. În caz contrar, cei doi vor petrece o noapte în junglă, fără mâncare“, au fost anunţate celebrităţile. În final, vedetele au decis cu unanimitate de voturi să renunţe la obiectele de lux şi să îi primeacă pe nou-veniţi. Alina a fost speriată de animalele din junglă, însă cel care a făcut-o să aibă o noapte albă a fost Jugaru, care a speriat chiar şi insectele cu sforăitul lui.

bobonete foto pro tv

Mihai Bobonete şi Cabral au supus concurenţii la noi probe FOTO Pro TV

Andreea Moldovan şi Mihai Trăistariu au mâncat viermi vii şi ou fermentat

Înainte de sosirea acestora în sălbăticie, Andreea Moldovan şi Mihai Trăistariu au participat, în urma voturilor telespectatorilor, la „provocarea junglei“, denumită „Lingura unsuroasă“. Celebrităţile au fost nevoite să termine patru feluri de mâncare şi să bea un fresh special: plămân de miel pregătit în stil african, viermi vii, ochi de peşte, ou fermentat (negru) şi un fresh obţinut din viermi şi insecte, acesta a fost meniul Andreei şi al lui Mihai. Pentru prima oară la această probă au fost câştigate 12 stele, adică porţii de mâncare pentru toţi din tabără.

mihai traistariu foto pro tv

Mihai Trăistariu, supus la „provocarea junglei“ FOTO Pro TV

Fericirea concurenţilor nu rezistat multă vreme, după ce cu toţii au fost penalizaţi pentru că lui Dorian i-au fost găsite în rucsac pliculeţe cu zahăr şi ness, interzise în regulament. Zâmbetele şi fericirea s-au transformat în nervi şi disperare, fasolea şi orezul revenind iarăşi în meniul zilnic.

Sunt celebru, scoate-mă de aici!“: Dorian Popa, afectat de greşeală

După ce şi-au imaginat că vor avea un festin la cină, dezamăgirea că nu primesc nimic i-a lovit pe toţi. Pacha Man şi Moroşanu au încercat să îşi câştige hrana după ce au improvizat o undiţă şi au încercat să pescuiasă. Din nefericire, cei doi s-au întors în tabără doar cu experienţa. Dorian a fost cel mai afectat, el simţindu-se vinovat pentru pedeapsa aplicată asupra întregii echipe. Ce nu s-a văzut în show a fost că Dorian s-a izolat aproape toată ziua de restul echipei. A plâns foarte mult şi a stat retras, simţindu-se vinovat pentru situaţia în care i-a pus pe toţi colegii lui. „Nu aş fi făcut acest lucru numai pentru mine, nu am vrut să le fac rău“, a spus el. De la dramă a trecut uşor la extaz, atunci când a văzut că ceilalţi 11 coechipieri au încă încredere în el, alegându-l să fie liderul taberei încă o dată.

image

Concurenţii „Sunt celebru, scoate-mă de aici“ FOTO Pro TV

Măcel în pantaloni“ la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“

În episodul de astăzi va fi „Măcel în pantaloni“, la „provocarea junglei“: Gina Pistol, Ruby, Dorian Popa şi Alina Plugaru au fost aleşi de telespectatori să aibă vizitatori chiar în pantaloni. Furnici, gândaci şi şerpi li se vor urca pe picioare, în timp ce ei vor trebui să stea concentraţi şi să îndeplinească proba zilnică.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite