Gabi Jugaru a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ şi a părăsit show-ul de la Pro TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabi
Jugaru a renunţat la lupta pentru titlul de „Regele junglei“
FOTO Pro TV
Gabi Jugaru a renunţat la lupta pentru titlul de „Regele junglei“ FOTO Pro TV

Gabi Jugaru a renunţat la lupta celebrităţilor din jungla sud-africană şi a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, fiind eliminat. Astfel, toţi cei care au părăsit tabăra de bună voie au fost bărbaţi. Plecarea lui Jugaru a provocat reacţii pline de emoţie în rândul vedetelor, care, totodată au avut o serie de neclarităţi de rezolvat. Totodată, Elena Merişoreanu a ieşit din aceeaşi competiţie.

Trei concurenţi au ieşit din reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, iar toţi trei sunt bărbaţi. Recent, Gabi Jugaru a fost cel care renunţat la lupta pentru titlul de „Regele junglei“. Totodată, Elena Merioşoreanu a plecat în urma voturilor telespectatorilor. Astfel, au mai rămas nouă celebrităţi în tabăra din jungla africană: Alina Plugaru, Andreea Moldovan, Cătălin Moroşanu, Dorian Popa, Elena Lasconi, Gina Pistol, Luminiţa Nicolescu, Ruby şi Vladimir Drăghia.

Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, strigat pentru a treia oară

Gabi Jugaru a fost al treilea concurent care nu a mai rezistat în Africa de Sud şi a strigat ieri „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“. Şi-a părăsit, apoi, cei zece colegi de tabără şi s-a întors la confortul la care renunţase. „Vă consider ai mei şi mă bucur că nu sunteţi falşi“, au fost ultimele cuvinte pe care le-a spus Jugaru pentru cei din tabără. Gâtuit de emoţie şi de lacrimi, Gabi le-a spus cuvinte frumoase, apoi şi-a luat la revedere de la fiecare în parte.

Imediat după plecarea lui, părerile de rău nu au început să apară. Moroşanu l-a numit pe Jugaru „sarea şi piperul“ din tabără, iar Andreea Moldovan a spus că este un om „efervescent şi a fost o plăcere să îl avem alături de noi“.

Ce nu s-a văzut la televizor a fost că, după ieşirea din tabără, Gabi s-a răsfăţat cu un meniu de care i-a fost foarte dor: burger, cartofi prăjiţi, suc şi floricele.

image

Gabi Jugaru a mâncat la plecarea din tabără FOTO Pro TV

Certuri, lacrimi, dezamăgiri

Într-un grup de zece persoane, zvonurile sunt inevitabile. Însă prieteniile şi alianţele se distrug în momentul în care se află cine ce a zis, cum a comentat sau ce părere are despre colegi. Celebrităţile din Africa de Sud s-au amuzat, s-au certat, au fost dezamăgiţi unii de ceilalţi şi au plâns foarte mult.

Personajele principale care s-au certat au fost Gina - Cătălin şi Alina - Dorian. Gina a fost dezamăgită de Moroşanu, care a spus că apariţia sa dezbrăcată într-o şedinţă foto o va urmări toată viaţa. Gina a fost dezamăgită de această remarcă şi a pus totul la suflet.

Alina a avut, însă, o reacţie mult mai puternică, ea neputând să treacă peste faptul că celebrităţile din tabără încă o consideră un star porno. Dorian a fost cel care a jignit-o, iar ea s-a ridicat de lângă foc şi a preferat să stea singură în leagăn, plângând. Elena Lasconi a fost singura care s-a dus la ea, să o încurajeze şi să o consoleze.

Provocarea junglei“ - „Dus cu capul“

Elena Lasconi a fost, pentru prima dată, la „Provocarea junglei“ şi nu i-a fost deloc uşor. Tot ieri, pentru prima oară, Elena a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, deci a renunţat la posibilitatea de a câştiga stele în plus pentru colegii din tabără.

elena lasconi foto pro tv

Elena Lasconi, pregătită să înfrunte „Provocarea junglei“ FOTO Pro TV

S-a întors cu numai două stele, după un atac de panică în momentul în care o mulţime de furnici i-au intrat în gură şi haine şi au ciupit-o de gât, provocându-i o reacţie alergică destul de puternică.

elena lasconi foto pro tv

Elena Lasconi FOTO Pro TV

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ ţine românii în faţa televizoarelor în fiecare seară, de la 20:30. În show-ul cu numărul 12, Pro TV a fost, din nou, lider absolut de audienţă pe toate segmentele de public, în intervalul orar 20:31 - 22:32. La nivel naţional, peste 2,4 milioane de români au urmărit întâmplările din jungla africană, iar în minutul de aur de la ora 20:57, peste 2,8 milioane de români au fost cu ochii pe postul din Bulevardul Pache Protopopescu.

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, show-ul a condus detaşat topul audienţelor cu 16,4 puncte de rating şi 35,4% share. Televiziunea situată pe locul doi a reuşit să obţină rezultate de peste trei ori mai mici: un rating mediu de 4,8 puncte şi 10,3% cotă de piaţă.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri