„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“: Pacha Man, prima vedetă care a părăsit show-ul de la Pro TV: „Îmi pierd răbdarea, o să fac urât, sunt terminat psihic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Complet izolate de stilul de viaţă cu care s-au obişnuit, vedete din tabăra sud-africană ajung să aidă neînţelegeri din cauza lipsei mâncării, dar şi din cauza probelor tot mai grele. Pacha Man a cedat în faţa propriilor slăbiciuni şi a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, fiind prima celebritate care părăseşte show-ul de la Pro TV.

Sunt celebru, scoate-mă de aici!“: Pacha Man, prima vedetă care părăseşte show-ul

Anticipând faptul că Pacha Man se apropie de propriul prag psihologic şi va ieşi din show, formaţia „RuGina“ (formată din Ruby şi Gina, la „Vocea Junglei“) a improvizat un cântec care descria „agonia“ cântăreţului: „Pacha s-a apucat de sculptat/Că de-o săptămână n-a mai fumat“.

Sâmbătă, în timp ce Andreea şi Gina se spălau de zor la proba „Comoara din Cufăr“, în încercarea de a face rost de delicatese pentru colegii din tabără, Pacha Man i-a strâns pe toţi în jurul focului şi i-a anunţat că pleacă din show. „Mi-aş fi dorit să stau până la final, însă emoţiile te cuprind total şi îmi pierd răbdarea, o să fac urât. Nu mai pot, sunt terminat psihic“, a mărturisit el.

Sunt celebru, scoate-mă de aici!“: Alina Plugaru a plâns pentru Pacha Man

Momentul în care Pacha Man i-a anunţat că pleacă a fost primit surprinzător de emoţional de către Alina Plugaru. Ce nu s-a văzut la în direct a fost faptul că Alina a început să plângă din momentul în care a auzit vestea plecării lui Pacha Man din tabăra din jungla africană. Este posibil ca ea să se fi ataşat de artist chiar mai mult decât se aştepta sau conştientiza. Nici pe băieţi nu i-au ocolit lacrimile. Cu Pacha Man în frunte, Jugaru şi Moroşanu au încercat să îşi ascundă lacrimile de camere, însă nu au reuşit. Emoţiile i-au copleşit şi pe ei.

gina pistol foto pro tv

Discuţiile despre plecarea lui Pacha au continuat mult după plecarea lui, fiecare cu părerea sa, unii susţinându-i decizia, precum Jugaru, iar alţii, printre care Elena Lasconi, fiind de părere că ar fi putut să fie mai puternic şi să nu renunţe aşa devreme.

Sunt celebru, scoate-mă de aici!“: Mâncarea, prilej de ceartă

Concurenţii au început să fie cuprinşi de disperare. Foamea îi face să se certe pe cele mai mărunte subiecte: cu liderul taberei, la curăţenie, despre atitudine. Sunt foarte iritaţi, se enervează uşor şi de aici este un mic pas până în momentul în care încep să se descarce unii pe ceilalţi.

Gina Pistol şi Andreea Modovan FOTO Pro TV

Orice prilej în care mănâncă este unul savurat intens, fie că este vorba de delicatese (aşa cum au fost cele două pungi de chips-uri câştigate anterior) sau de cele mai scârboase mâncăruri şi lichide existente. La „Provocarea Junglei“, denumită acum „Învârte sticla“, Ruby, Elena Merişoreanu, Dorian Popa şi Cătălin Moroşanu au primit cocktail-uri speciale, din măruntaie de peşte stricat, sânge de vacă, insecte şi viermi, ochi putreziţi de vacă şi maţe de găină. Elena Merişoreanu a fost eroina probei şi a băut două cocktail-uri fără măcar să clipească, negândindu-se la gustul şi mirosul absolut îngrozitoare.

elena merisoreanu foto pro tv

Elena Merişoreanu a băut cocktailul fără să clipească FOTO Pro TV

În episodul de astăzi, cele 11 celebrităţi rămase în competiţie vor avea parte de o surpriză, telespectatorii fiind vizaţi la rândul lor, de la 20:30, la Pro TV. „Provocarea junglei“ devine din ce în ce mai complicată. Astăzi ar putea fi ziua în care cei şase concurenţi votaţi de public (Gina, Ruby, Elena Merişoreanu, Alina, Dorian şi Moroşanu) dezamăgesc restul colegilor.

catalin morosanu foto pro tv

Cătălin Moroşanu, la „Provocarea junglei“ FOTO Pro TV

Sunt celebru, scoate-mă de aici!“: 1,8 milioane de români cu ochii pe vedete

Ediţia şase a reality-show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ a fost urmărită la nivel naţional de peste 1,8 milioane de români, în intervalul 20:30 - 22:29. În minutul de aur de la 21:49, peste 2,2 milioane de persoane urmăreau peripeţiile din tabăra din Africa de Sud.

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18-49 de ani, show-ul a înregistrat un rating mediu de 10,5 puncte şi 23.2% share, în timp ce locul doi a reuşit să obţină 7,5 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 16,6%.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite