„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, la primul episod: cine sunt concurenţii care au acceptat provocarea lansată de Pro TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cabral Ibacka şi Mihai
Bobonete le-au prezentat celor zece vedete condiţiile dificile ale junglei
sud-africane FOTO Pro TV
Cabral Ibacka şi Mihai Bobonete le-au prezentat celor zece vedete condiţiile dificile ale junglei sud-africane FOTO Pro TV

Show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ a debutat la Pro TV cu prezentarea vedetelor care vor înfrunta jungla africană, dar şi prima probă. Printre numele care au acceptat provocarea se numără Gina Pistol, Ruby, Mihai Trăistariu, Pacha Man şi Cătălin Moroşanu.

Împărţite în două echipe, zece vedete din România au fost duse în Africa de Sud, la peste 400 de kilometri de Johannesburg, pentru a face faţă obstacolelor junglei. Astfel, concurenţii selectaţi de Pro TV în show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ sunt: Gina Pistol, Ruby, Cătălin Moroşanu, Pacha Man, Luminiţa Nicolescu (antrenoare fitness) - (echipa 1) şi Dorian Popa, Andreea Moldovan (fostă concurentă MasterChef), Mihai Trăistariu, Elena Lasconi şi Elena Merişoreanu - (echipa 2).

Vedetele au resimţit condiţiile austere ale junglei încă de la prima oră a dimineţii, atunci când militari din Africa de Sud i-au trezit dis-de-dimineaţă pentru a-i pregăti de călătorie. Celebrităţile au putut să îşi ia în rucsac numai un singur obiect de lux de care să se ajute, li s-a prezentat regulamentul şi regulilele pe care trebuie să le urmeze zilnic, cazându-se în final în tabăra din mijlocul junglei acolo unde fiecare a primit un pat sau un hamac pentru a dormi. Mai mult, cu toţii au primit sarcina de a întreţine focul şi de a curăţa toaleta.

Odată ce a fost ales un conducător temporar (Cătălin Moroşanu fiind primul), vedetele s-au concentrat pe pregătirea mâncării. Pentru fiecare masă, acestea au putut să mânce fie fasole, fie orez, singurele alimente pe care le vor primi pe parcursul emisiunii. Gina Pistol s-a adaptat destul de greu la noua sa „casă“, vomitând pe parcul nopţii.

Prima „probă a junglei“ a fost abordată de Dorian Popa. Proba denumită „Răsfăţ şi indignare“ l-a determinat pe cântăreţ să caute cât mai multe stele aurii în diferite recipiente, cu mâinile, cu picioarele sau cu faţa, pentru a le transforma în porţii de mânare. Dorian a reuşit să adune patru stele. El a stat cu picioare într-un bol în care era un crocodil, a băgat mâna într-un recipient în care se aflau scorpioni şi a stat cu capul într-o gramadă cu gândaci.

În ediţia a doua, la aceeaşi „probă a junglei“, denumită „Dezastru la sol“, Dorian Popa a fost ales de telespectatori pentru a înfrunta noile obstacole de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“.

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ va fi transmisă de luni până duminică, de la ora 20:30, în direct din jungla africană, la Pro TV. În perioada petrecută în junglă, toţi participanţii vor fi filmaţi în permanenţă. Vedetele trebuie să doarmă sub cerul liber, să facă duş folosind cascada din apropiere, să renunţe la orice fel de contact cu lumea exterioară şi la tabieturile care de obicei le fac viaţa atât de plăcută. Ei vor fi nevoiţi să se adapteze condiţiilor austere din jungla africană îndeplinind sarcini zilnice pentru a-şi asigura supravieţuirea atât a lor, cât şi a celorlalţi participanţi. Sarcinile zilnice sunt de fapt probe extreme, în care vedetele trebuie să se confrunte cu cele mai mari fobii ale lor, să îşi depăşească în general limitele fizice şi psihice. 

Concurenţii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“: 

Ruby FOTO Pro TV

image

Pacha Man FOTO Pro TV

image

Mihai Trăstariu FOTO Pro TV

image

Luminiţa Nicolescu FOTO Pro TV

image

Gina Pistol FOTO Pro TV

image

Elena Merişoreanu FOTO Pro TV

image

Elena Lasconi FOTO Pro TV

image

Dorian Popa FOTO Pro TV

image

Cătălin Moroşanu FOTO Pro TV

image

Andreea Moldovan FOTO Pro TV

image
TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite