„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“. Câştigător este Cătălin Moroşanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“. Cătălin Moroşanu a fost declarat câştigător al reality-show-ului de la Pro TV, acesta obţinând titlul de „Rege al junglei“ în urma votului telespectatorilor.

Cătălin Moroşanu a fost declarat câştigător al reality-show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, de la Pro TV, în urma votului telespectatorilor şi după o ultimă „Provocare a junglei“. Moroşanu a trebuit să înfrunte gândacii dintr-o cască, în timp ce Dorian a fost nevoit să ţină în gură animale vii, iar Ruby să mânânce „delicatese“ africane. Cătălin Moroşanu s-a arătat surprins de decizie, dar la final s-a bucurat alături de colegii săi. 

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“. Ultimele „Provocări ale junglei“

În ultima „Provocare a junglei“ prin care a trebuit să treacă, Dorian Popa a fost nevoit să ţină în gură mai multe animale vii, printre care melci, gândaci şi lăcuste uriaşe. Denumită „Lacrimi şi dinţi“, proba l-a solicitat pe Dorian care chiar a vărsat lacrimi după ce o lăcustă l-a înţepat. Vedeta a trecut cu bine peste obstacol şi a obţinut trei stele care au reprezentat gustări plus o băutură pentru ultima masă din jungla sud-africană.

Cătălin Moroşanu a luptat pentru felul principal, în proba „Singura cască“. Acesta a stat cu capul într-o cască plină de gândaci şi omide, timp de patru minute, obţinând mâncarea mult dorită, deşi, iniţial, se arăta sceptic în privinţa şanselor sale de reuşită. „Sunt o forţă a naturii la ultima probă, am luat patru stele“, a exclamat Moroşanu care s-a ales şi cu iritaţie pe faţă.

Ruby a trebuit să mănânce, pentru a obţine desertul din meniul propus ca premiu, mai multe „specialităţi“ africane, cum ar fi creier de vacă, sarmale cu testicule de porc, penis de taur şi anus de struţ gătit în stil african. „Preparatele“ i-au dat bătăi de cap şi greţuri la stomac, Ruby neputând să mănânce tot ce i s-a pus în farfurie. „Aş fi vrut să termin de mâncat tot, dar nu pot să mestec în două minute un ditamai penisul de cămilă“, s-a arătat deranjată vedeta care a obţinut numai o stea.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“. Cătălin Moroşanu, marele câştigător

Odată ce probele au fost depăşite, cele trei vedete au mâncat, pentru prima dată în ultimele trei săptămâni, o masă completă, cu cheseburgeri, pizza şi desert. „Masa asta a fost mai bună ca trei orgasme la un loc“, a glumit Moroşanu. 

catalin morosanu foto pro tv

Cătălin Moroşanu, „Rege al junglei” FOTO Pro TV 

Câştigătorul reality-show-ului şi deţinătorul titlului de „Rege al junglei“ a fost declarat Cătălin Moroşanu, spre surprinderea acestuia, iar Dorian Popa s-a clasat pe locul secund. 

dorian popa foto pro tv

Dorian Popa a terminat pe locul al doilea FOTO Pro TV 

Pe locul al treilea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, în urma votului telespectatorilor, s-a clasat Ruby. Alături de Cabral şi de Bobonete, Ruby a fost răsplătită cu suc şi a rememorat cele mai bune momente din show. 

image

Ruby a încheiat competiţia de la Pro TV pe locul al treilea FOTO Pro TV 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite