Miley Cyrus, spitalizată de urgenţă

Miley Cyrus, spitalizată
de urgenţă

Miley Cyrus a avut o reacíe alergic[ la antibiotice FOTO Reuters

Miley Cyrus a ajuns la spital marţi seara, din cauza unei alergii provocate de antibiotice. Cântăreaţa a fost nevoită să anuleze show-ul pe care urma să-l susţină în Kansas City.

Ştiri pe aceeaşi temă

Interpreta hitului „Wrecking Ball“ se află în turneul „Banegerz“ şi a mai anulat un concert săptămâna trecută, din cauza unei răceli serioase. Însă medicamentele luate i-au provocat cântăreţei de 21 de ani o reacţie alergică atât de puternică, încât aceasta a fost spitalizată de urgenţă.

Cyrus a postat pe Twitter o poză de pe patul de spital şi le-a scris fanilor un mesaj. „Kansas, îmi pare foarte rău, aş fi vrut din toată inima să fiu pe scenă, în această seară. Faptul că nu sunt acum cu voi mă face să mă simt mai rău decât mă simt deja. Nişte doctori minunaţi au grijă de mine“, a scris Miley Cyrus.

Ultima perioadă nu a fost una tocmai bună pentru controversata cântăreaţă americană, care s-a îmbolnăvit destul de rău. Două dintre concertele din turneul „Bangerz“, care a început pe 17 martie, au fost deja anulate.

Miley Cyrus şi mascota ei, pe patul de spital FOTO Arhivă personală/Twitter

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările