Strategie împotriva amneziei: Miley Cyrus îşi citeşte versurile de pe prompter, în timpul concertelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa pop de 21 de ani, celebră pentru show-urile controversate în care fumează marijuana şi se sărută cu femei, are o măsură sigură pentru a combate piederea memoriei în spectacole: foloseşte un promper.

Miley Cyrus nu e criticată doar pentru scenele porno, comentariile maliţioase de pe Twitter şi fotografiile îndrăzneţe, ci şi pentru că nu reţine cuvintele hiturilor cu milioane de fani. Pentru asta, fosta Hannah Montana foloseşte un promper, amplasat pe scenă, lângă public, potrivit „The Huffington Post“. 

În timpul unui concert din turneul actual, Bangerz, fotografii au surprins-o pe interpreta pieselor „Wrecking Ball“, „Adore You“ şi „We Can't Stop“ citindu-şi versurile de pe un ecran similar celor de la karaoke.

miley cyrus splash news

Deşi nu e o noutate că artiştii uită rimele melodiilor în timpul concertelor, dar îşi maschează nesiguranţa prin improvizaţie, fanii privesc cu scepticism practica vedetei blondine ce îşi demonstrează dezinvoltura şi spontaneitatea cu fiecare ocazie.

miley cyrus foto afp

„A avut nevoie de un prompter pe toată durata spectacolului şi am surprins-o citind, de mai multe ori“, a declarat o persoană pentru Radar Online despre cea care a mimat că face sex oral cu un Bill Clinton deghizat, s-a sărutat cu solista Katy Perry şi cu o fană, a consumat marijuana pe scenă şi a dansat erotic pentru Robin Thicke. 
 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite