Waterboyz România a primit premiul special pentru implicarea în infrastructura educaţională în cadrul galei „Topul Naţional al Firmelor Private”

0
0

Consiliul IMM-urilor (CNIPMMR) i-a acordat companiei Waterboyz premiul pentru implicarea in infrastructura educaţională în cadrul celei de-a 28-a ediţii a Topului Naţional al Firmelor Private din România.

În cadrul evenimentului desfăşurat vineri, 31 octombrie, au fost premiate companiile româneşti care au înregistrat performanţe economice deosebite în 2020 şi care au contribuit la dezvoltarea economiei româneşti, precum şi alte companii care s-au remarcat la alte capitole şi pentru care au fost recompensate cu distincţii speciale.

Premierea a fost realizată pe baza următoarelor criterii: performanţă globală, productivitate, cifră de afaceri şi profit brut. Valoarea totală a principalilor indicatori ai companiilor participante s-a ridicat la aproximativ 11 miliarde de lei cifra de afaceri, 1 miliard de lei profit brut şi peste 36.000 de salariaţi reprezentanţi ai firmelor premiate în cadrul acestei gale.

Waterboyz este cea mai cunoscută companie din ţară care activează în domeniul locurilor de joacă, contribuind la realizarea a sute de locuri de joacă în ultimii ani în Bucureşti, Cluj, Braşov, Timişoara, Constanţa, Oradea, Sibiu, Iaşi şi în multe alte locaţii din România. O parte dintre aceste proiecte au fost realizate cu fonduri europene, prin intermediul programului Start-up Nation.

Imagine indisponibilă

În acest an plin de încercări, George Toda, directorul general al Waterboyz România, s-a concentrat, ca şi până acum, pe diversificarea gamei de echipamente ce facilitează învăţarea prin joacă dar s-a preocupat şi de găsirea celor mai bune soluţii de igienizare a locurilor de joacă de interior, cât şi a celor de exterior.

„Punem la dispoziţie tot felul de echipamente interactive, realităţi virtuale şi alte echipammente de ultimă generaţie ce pot ajuta la dezvoltarea multor abilitaţi ale copiilor cum ar fi stimularea atenţiei, creşterea cunoştinţelor, dezvoltarea memoriei şi a spiritului competitiv, atât de benefice pentru progresul lor! Susţinem cu încredere că totul va fi bine şi cred că  că inovaţia în materie de igienizare va fi marele nostru aliat. Vor apărea noi metode de igienizare, care vor face diferenţa în această industrie. Avem exemple de bună practică din partea unor clienţi, dublate de eforturile producătorilor în a face echipamentele mai uşor de curăţat şi îngrijit. Unele fabrici au venit cu soluţii în ideea inventării unor maşinării pentru igienizare, spre exemplu, maşina de curăţat bile din plastic,” a declarat fondatorul companiei.

Pe lângă asta, compania care s-a bucurat de o ascensiune remarcabilă în ultimii ani a lansat şi un serial pe YouTube care se bucură de un real succes. Este vorba despre Waterboy, un supererou care îmbină distracţia şi învăţarea în cadrul unor clipuri captivante – ceea ce reprezintă o soluţie ideală pentru formarea alternativă a copiilor.

Economie


Ultimele știri
Cele mai citite