Articol publicitar

Oferte de licenţiere Windows şi Office! Puteţi obţine licenţa Windows la doar 12,43 euro

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
dd

Varianta de telemuncă pare să fie acum o metodă tot mai agreată de companii, pentru a-şi menţine angajaţii sănătoşi şi operativi în ceea ce priveşte sarcinile de muncă.

Prin urmare, acum mai mult ca oricând trebuie puse la punct computerele şi laptopurile personale pentru a face faţă tuturor necesităţilor de serviciu sau de studio online,folosind licenţe originale activate şi updatate astfel să se poată evita surprize neplăcute ce pot apărea şi care ar putea deteriora fişiere importante. Astfel că dacă aveţi nevoie de o licenţă de sistem Windows 10 sau pentru Office 2019 corespunzătoare, aflaţi că puteţi obţine această licenţă la un preţ foarte bun.

Upgradaţi licenţele Windows şi Office la un preţ convenabil

Majoritatea celor care îşi desfăşoară activitatea curentă folosind un computer consideră că obţinerea unei licenţe de computer sigure poate fi costisitoare, dar nu mai este cazul. Puteţi obţine, de exemplu, Windows 10 Pro OEM la doar 12,43 euro complet legal datorită CDKdeals, un magazin online oficial de sisteme de operare, iar în această perioadă de asemenea se beneficiază de o reducere suplimentară de 20% la valoarea initial, folosind codul “AD20”.

Achiziţionarea licenţelor Windows şi Office

Magazinul online CDKdeals oferă reduceri foarte atractive, astfel încât se poate cumpăra licenţe oficiale compatibile la costuri convenabile.

Există oferte diferite pentru Windows 10 şi Office 2016 sau 2019, astfel încât le puteţi obţine şi în format pachet pentru a economisi mai mult şi pentru a face mai rapidă descărcarea şi instalarea programelor compatibile. Dacă doriţi să obţineţi oricare dintre aceste oferte, trebuie accesat linkul care produsului de interes şi aplicat codul „AD20” pentru a putea obţine o reducere suplimentară de 20% ce se va aplica la coşul de produse.

Windows10:

Microsoft Windows 10 Pro OEM CD-KEY GLOBAL - €12.43

Microsoft Windows 10 Pro OEM CD-KEY GLOBAL(2 PC)-€19.2

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 CD Key Global-€11.81

Microsoft Windows 10 Home OEM CD-KEY GLOBAL-€11.89

Suite Office:

Office2019 Professional Plus CD Key Global-€35.99

Office2016 Professional Plus CD Key Global-€37.59

Pachete: Windows 10 + Office

Windows10 PRO OEM + Office2019 Professional Plus CD Keys Pack-€43.19

Windows10 PRO OEM + Office2016 Professional Plus CD Keys Pack-€47.81

Windows10 Home OEM + Office2019 Professional Plus CD Keys Pack-€42.15

Windows10 Home OEM + Office2016 Professional Plus CD Keys Pack-€46.61

Aplicarea şi folosirea codului de reducere de 20% cu “AD20”

Licenţa Windows 10 Pro poate costa aproximativ 259 de euro însă în cadrul magazinului CDKdeals puteţi găsi pachetul Windows 10 Pro + Office 2016 Pro la costul de 47 de euro. Sau se poate achiziţiona separat doar licenţa Windows 10 Home, ce în mod obişnuit se găseşte la 145 de euro, iar în cadrul CDKdeals preţul este chiar mai mic de 11 euro.

Paşii de urmat pentru cumpărarea licenţei la CDKDeals cu o reducere de 20%

Cumpărarea unei licenţe din cadrul CDKdeals este o procedură simplă şi se poate face cu garanţie deplină. Primul pas ce trebuie făcut înainte de a efectua achiziţia, este Acela de a vă înregistra pe internet şi apoi selectaţi licenţa pe care o preferaţi. Nu uitaţi să aplicaţi codul „AD20” pentru a economisi şi mai mult.

După finalizarea procesului de plată, veţi primi un e-mail în câteva minute cu toate instrucţiunile pentru activarea licenţei. În e-mail vi se va da cheia pentru activarea licenţei Windows sau Office. Pentru a instala Windows, Office sau restul software-ului, trebuie doar să îl descărcaţi de pe site-ul oficial Microsoft.

În cele din urmă, veţi dori să ştiţi că CDKdeals are avantajul de a pune la dispoziţie un serviciu pentru client disponibil permanent, în cazul în care aveţi nevoie de răspunsuri rapide la întrebări, ajutor în procesul de cumpărare sau de instalarea licenţei.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri