Stiri despre peru

  185 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Turism narcotic în America de Sud
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Turism narcotic în America de Sud

  Americanii şi australienii plătesc mii de euro pentru a bea un ceai-minune în jungla amazoniană din Peru şi Columbia.Ayahuasca, băutură consumată de mii de ani de amerindieni, a devenit o importantă sursă de venit pentru localnici.

 • VIDEO Peruani îndrăgostiţi de România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Peruani îndrăgostiţi de România

  Indieni veniţi din Peru, Chile sau Argentina fac, şi după 10 ani, furori în rândul turiştilor care ajung pe litoral. Zeci de curioşi se strâng în fiecare seară în faţa Hotelului Perla Majestic din Mamaia pentru a le asculta muzica. Indienii care cântă pe străzi câştigă în România mai bine decât un profesor.

 • Peru, cel mai mare producător mondial de coca
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peru, cel mai mare producător mondial de coca

  Peru a devansat Columbia şi a devenit cel mai mare producător de frunze de coca, materia primă pentru obţinerea cocainei, potrivit unui raport al Naţiunilor Unite, citat de AFP.

 • VIDEO: Gol cu călcâiul marcat în Peru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO: Gol cu călcâiul marcat în Peru

  Aflate în plină desfăşurare, campionatele de fotbal din America de Sud oferă zilnic faze memorabile. Cea de mai jos vine tocmai din Peru.

 • Cutremur de 6 grade Richter în Peru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cutremur de 6 grade Richter în Peru

  Un cutremur cu magnitudinea de 6 grade pe scara Richter s-a produs luni dimineaţă în sud-vestul Peru. În Capitala Lima  locuitorii şi-au părăsit casele şi au ieşit în stradă.

 • Cutremur de 5,3 grade Richter în Peru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cutremur de 5,3 grade Richter în Peru

  Un cutremur de 5,3 grade pe scara Richter a lovit sâmbătă seară coasta centrală a Peru. Autorităţile nu au semnalat victime sau pierderi materiale.

 • Piatra Neamţ: Ghidul „Peru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piatra Neamţ: Ghidul „Peru" aşteptat cu nerăbdare de pietreni

  Deşi presa centrală a fost distribuită în oraş cu o întârziere de o oră şi jumătate, cei care vor să călătorească virtual în Peru au avut răbdare şi şi-au cumpărat ghidul distribuit gratuit astăzi împreună cu ziarul „Adevărul".

 • Clujenii s-au trezit cu noaptea-n cap pentru „Peru”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clujenii s-au trezit cu noaptea-n cap pentru „Peru”

  Cel de-al doilea volum al colecţiei National Geographic Traveler, distribuit astăzi gratuit împreună cu ziarul "Adevărul" s-a epuizat la majoritatea chioşcurilor de ziare din oraş la doar 20 de minute de la deschiderea acestora. Unii clujeni s-au trezit chiar şi la ora 5.30, pentru a se asigura că nu vor rata ghidul turistic.

 • Piteşti: Piteştenii au fost nerăbdători să descopere Peru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteşti: Piteştenii au fost nerăbdători să descopere Peru

  Încă de la primele ore ale dimineţii ghidul National Geogrpahic despre Peru s-a epuizat de pe tarabele cu ziare. Succesul volumului este cu atât mai mare, cu cât acesta se distribuie gratuit cu ziarul Adevărul.

 • Târgu-Mureş:Coadă mare pentru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Coadă mare pentru "Peru"

  Mureşenii s-au trezit cu noaptea-n cap pentru a prinde unul din ghidurile turistice „Peru - National Geographic Traveler”, oferite cititorilor alături de ziarul „Adevărul”. La chioşcul de ziare din Piaţa Trandafirilor, peste 20 de localnici stăteau liniştiţi la coadă, aşteptând să vină momentul în care vor primi ghidul mult dorit.

 • Braşovenii s-au grăbit să pună „stăpânire“ pe „Peru“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşovenii s-au grăbit să pună „stăpânire“ pe „Peru“

  Încă de la primele ore ale dimineţii, vânzătorii de la chioşcuri nu au putut face faţă valului de cititori Adevărul, care s-au grăbit să intre în posesia celui de-al doilea ghid turistic „National Geographic Traveler", „Peru“.

 • Ghidurile „Naţional Geographic“, epuizate de la prima oră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ghidurile „Naţional Geographic“, epuizate de la prima oră

  Bucureştenii s-au trezit cu noaptea-n cap pentru a-şi cumpăra ghidurile „Naţional Geographic“ Peru, apărute azi-dimineaţă împreună cu ziarul Adevărul. Un şir de persoane, lung de câţiva zeci de metri, se formase în această dimineaţă în faţa Librăriei Adevărul de pe Bulevardul Magheru, numărul 18.

 • Hai-hui. Jurnal de vedetă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hai-hui. Jurnal de vedetă

  În fiecare săptămână, o vedetă ne va însoţi, simbolic, prin destinaţiile propuse de ghidurile turistice National Geographic, ce se distribuie împreună cu ziarul Adevărul şi Ghidul TV Adevărul, în fiecare vineri. Invitaţii noştri la această rubrică ne vor povesti experienţele, gândurile şi trăirile lor ca într-un jurnal de călătorie. Azi, despre Peru, Răzvan Marc. 

 • VIDEO Chile 214 morţi în urma cutremurului devastator de 8,8 grade
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Chile 214 morţi în urma cutremurului devastator de 8,8 grade

  Un cutremur devastator a lovit statul sud-american Chile în urma căruia au murit peste 214 persoane, însă autorităţile avertizează că bilanţul ar putea creşte. Seismul a generat şi un tsunami în urma căruia au fost alertate peste 53 de ţări din Pacific. În acest moment alerta mai este valabilă doar pentru Japonia şi Rusia.

 • Justiţia nu a interzis cartea fostului lider al gherilei peruane
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Justiţia nu a interzis cartea fostului lider al gherilei peruane

  Justiţia peruană a respins un demers al guvernului, estimând că volumul scris în închisoare de şeful istoric al gherilei din Sendero luminoso (Calea luminoasă) şi lansarea sa publică nu constituie o 'apologie a terorismului', a subliniat avocatul autorului, citat de AFP.

Modifică Setările