Stiri despre imprumut

  894 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Finanţele se imprumută mai ieftin de la bănci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Finanţele se imprumută mai ieftin de la bănci

  Ministerul Finanţelor Publice a luat 565 de milioane de lei, adică 135 de milioane de euro, prin obligaţiuni de stat cu maturitate la trei ani, la un randament mediu anual de 9,5%, potrivit datelor Băncii Naţionale a României (BNR).

 • Bibliotecarii, uitaţi de generaţia Google
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bibliotecarii, uitaţi de generaţia Google

  Accesul la internet a schimbat radical metodele de documentare ale elevilor suceveni pentru referate sau teze. Anticarii trebuie să lase serios din preţ pentru a-şi putea vinde cărţile legate de programa şcolară.   

 • Râmnicu Vâlcea: Revelion în rate pentru pensionari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Râmnicu Vâlcea: Revelion în rate pentru pensionari

  Sute de vârstnici au luat bani cu împrumut de la CAR pentru masa de Revelion Anul acesta numărul celor care au venit la ghişeele Casei de Ajutor s-a mărit. În aceste zile pensionarii au nevoie de bani pentru a pune ceva pe masă de Anul Nou.

 • FMI: România va primi banii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FMI: România va primi banii

  Şeful Departamentului European al Fondului Monetar Internaţional, Marek Belka, a declarat astăzi că este încrezător că România va primi următoarea tranşă din pachetul de ajutor internaţional, în valoare de 20 miliarde de dolari, după ce guvernul va aproba bugetul de austeritate pe 2010, informează Reuters.

 • Brăila:2.000 de pensionari fac Anul Nou pe datorie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila:2.000 de pensionari fac Anul Nou pe datorie

  Aceştia au popriri pentru împrumuturi la bănci sau la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor. Casa de Pensii are în evidenţă 1.949 de pensionari cu popriri pe pensii. Cel mai mare împrumut nereturnat, pentru care s-a pus poprire, este de 121.000 de lei.

 • Pensionarii cărăşeni sărbătoresc Crăciunul cu bani împrumutaţi de la CEC
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pensionarii cărăşeni sărbătoresc Crăciunul cu bani împrumutaţi de la CEC

  Solicitările pentru un împrumut în perioada sărbătorilor s-au dublat, dar doar o parte dintre bătrâni au avut noroc să şi obţină banii. Apropierea sărbătorilor de iarnă nu a adus bucurie în sufletele tuturor cărăşenilor. Aflaţi în situaţia de a nu prea avea ce pune pe masă în zilele de Crăciun, mulţi bătrâni au cerut împrumuturi la CEC.

 • Financial Times: Romania, nerăbdătoare să primească împrumutul FMI
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Financial Times: Romania, nerăbdătoare să primească împrumutul FMI

  România a încercat să treacă peste turbulenţele politice, parlamentul de la Bucureşti aprobând un nou guvern de centru care va încerca să restabilească rapid asistenţă financiară necesară din partea Fondului Monetar Internaţional, titrează cotidianul Financial Times.

 • Bulgaria nu va avea nevoie de un împrumut de urgenţă de la FMI
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bulgaria nu va avea nevoie de un împrumut de urgenţă de la FMI

  Bulgaria nu va avea nevoie de un împrumut de urgenţă de la Fondul Monetar Internaţional şi ar putea încerca să lanseze o emisiune de euro-obligaţiuni la începutul lui 2010 pentru necesităţile sale de finanţare externă, au apreciat experţii financiari într-o întâlnire cu Ani Mihaylova, adjunctul ministrului bulgar de Finanţe, relatează Agerpres, citând Novinite.

 • Ieşenii riscă să rămână fără căldură de Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ieşenii riscă să rămână fără căldură de Crăciun

  Societatea Unicom Top Energy care trebuia să recupereze datorii de peste 32 de milioane de lei de la centrala temică pentru cărbunele livrat iarna trecută a pus din nou sechestru pe huila energetică aflată în depozite.

 • Emil Boc: Sunt puţine şanse să mai vină tranşa de la FMI în decembrie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Emil Boc: Sunt puţine şanse să mai vină tranşa de la FMI în decembrie

  Primul-ministru în exerciţiu Emil Boc a declarat, astăzi, că România are puţine şanse să mai primească cea de a treia tranşă de la Fondul Monetar Internaţional în cursul lunii decembrie, dar a dat asigurări că sunt fonduri necesare pentru plata pensiilor şi a salariilor.

 • Pensionarii se împrumută de la Casele de Ajutor Reciproc pentru masa de sărbători
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pensionarii se împrumută de la Casele de Ajutor Reciproc pentru masa de sărbători

  Lipsa banilor în prag de Crăciun îi face pe tot mai mulţi pensionari din judeţ să se îndrepte spre societăţi de microfinanţare sau spre CAR-uri.În opt zile, pensionarii din Deva au luat împumuturi în valoare de 98.000 de lei. Sfârşitul de an aduce tot mai mulţi pensionari, care au nevoie de bani pentru a avea nişte sărbători decente.

 • Târgu-Mureş: Masă de Sărbători pe datorie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Masă de Sărbători pe datorie

  Împrumuturile obţinute de la CARP sunt o gură de oxigen pentru mulţi vârstnici mureşeni. Fie pentru masa de sărbători, fie pentru urgenţele medicale, pensionarii mureşeni se îndatorează din ce în ce mai mult.

 • Primăria se împrumută pentru refacerea străzilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primăria se împrumută pentru refacerea străzilor

  În sedinţa extraordinară a consiliului local Focşani, care va avea loc mâine, consilierii se vor exprima dacă vor sau nu să aprobe împrumutul de 24 500 000 lei pentru continuarea lucrărilor la infrastructura rutieră a municipiului.

 • Crăciunul şi Anul Nou, finanţate cu bani împrumutaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Crăciunul şi Anul Nou, finanţate cu bani împrumutaţi

  Pragurile băncilor sunt trecute de oameni care vor bani pentru masa de Sărbători ori pentru sejururi în străinătate.Băncile au oferte speciale, adresate în special celor care şi-au programat de câteva luni cheltuieli mai mari în această perioadă.

 • Sute de bunici şi mătuşi au devenit mame de împrumut
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sute de bunici şi mătuşi au devenit mame de împrumut

  Statul a redus drastic, în acest an, numărul copiilor instituţionalizaţi, plasându-i bunicilor şi mătuşilor. Astfel, în centrele Protecţiei Copilului au mai rămas 528 de minori, cu 49 mai puţini decât anul trecut.

 • Primăria se împrumută de la austrieci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primăria se împrumută de la austrieci

  Banca HYPO Investmentbank AG din Austria va împrumuta Primăria cu 20 milioane euro, în urma licitaţiei organizate de municipalitate pentru contractarea unui credit pe 20 de ani.

Modifică Setările