Cu unchiul mort la bancă pentru a obține un împrumut în numele lui. Cum a încercat nepoata să păcălească angajații VIDEO

0
Publicat:

Scene șocante au fost filmate într-o bancă din Brazilia, acolo unde o femeie și-a adus unchiul mort ca să poată obține un împrumut în numele lui. A purtat chiar un dialog imaginar cu bărbatul, în care îl îndemna să semneze documentele.

S-a întâmplat la ghișeul unei bănci din Rio de Janeiro, potrivit The Sun.

În imagini se vede capul bărbatului mort legănându-se înainte și înapoi, în timp ce nepoata  îi ține gâtul în poziție verticală și îi cere să semneze pentru un credit.

„Semnează aici și nu-mi mai da dureri de cap!"   

Femeia braziliană, identificată ca fiind Erika de Souza Vieira Nunes s-a prefăcut că are o conversație cu unchiul mort.

„Unchiule, mă asculți? Trebuie să semnezi! Nu pot semna în locul tău. Semnează aici și nu-mi mai da dureri de cap”, a spus ea, în timp ce îi cerea pensionarului decedat să țină pixul între degete.

Angajații băncii au devenit suspicioși când au văzut că bărbatul n-a reacționat în niciun fel.

„Nu cred că acest lucru este legal. Nu arată bine. Este foarte palid”, a spus unul dintre lucrătorii bancari.

Femeia a încercat apoi o glumă.

„Așa este el”, a spus nepoata înainte de a-l întreba pe unchiul ei dacă nu se simte bine și dacă vrea să meargă din nou la spital.

Femeia și-a târât unchiul mort la bancă. FOTO Captură video YouTube Balanço Geral
Femeia și-a târât unchiul mort la bancă. FOTO Captură video YouTube Balanço Geral

Angajații băncii au început să îi filmeze pe cei doi înainte de a chema o ambulanță.

Paramedicii au confirmat că Paulo Roberto Braga, în vârstă de 68 de ani, decedase înainte ca nepoata să-i târască trupul în bancă, într-un scaun cu rotile.

Femeia a fost arestată pentru înșelăciune. Polițiștii au constatat că aceasta a încercat să ia un împrumut de 7.000 de reali brazilieni, relatează presa locală.

Ancheta continuă pentru identificarea și altor potențiali membri ai familiei implicați și pentru a se stabili dacă bărbatul era în viață când a fost aranjat împrumutul și de când datează demersurile pentru obținerea lui, potrivit șefului poliției, Fabio Luiz.

Cazurile de acest gen nu sunt rare

Anul trecut, un bărbat care a încercat să încaseze pensia unchiului său mort la un oficiu poștal a fost arestat în Irlanda.

Cu ajutorul unui prieten, Declan Haughney, în vârstă de 41 de ani, a târât trupul „fără viață” al unchiului său până la un oficiu local, în încercarea de a-și însuși pensia de 246 de euro a bărbatului decedat, în vârstă de 66 de ani.

Un membru îngrozit al personalului de la oficiul poștal a dat imediat alarma când l-a văzut pe pensionar.

Haughney a fost condamnat la doi ani de închisoare, în timp ce amicul său a primit 18 luni de închisoare.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite