Stiri despre colesterol

  352 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Tratamente naturiste
cu flori de păpădie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratamente naturiste cu flori de păpădie

  Tratamente naturiste cu flori de păpădie. Păpădia nu este deloc o plantă pretenţioasă, creşte în numeroase zone şi nici nu are nevoie de îngrijire specială, iar beneficiile sale pentru sănătate sunt recunoscute.

 • Alimentul-minune care prelungeşte viaţa şi nu cade greu la stomac. Cinci 
motive să consumi ciuperci, înlocuitorul cărnii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimentul-minune care prelungeşte viaţa şi nu cade greu la stomac. Cinci motive să consumi ciuperci, înlocuitorul cărnii

  Datorită proteinelor valoroase din compoziţia sa, ciuperca este înlocuitorul ideal al cărnii, întăreşte imunitatea, combate oboseala şi previne cancerul şi bolile cardiovasculare. Consumată de secole, ciuperca a fost preţuită pentru calităţile sale medicinale, în vechiul Egipt fiind considerată un aliment miraculos care ajută la menţinerea unei vieţi îndelungate.

 • Carbohidraţi buni versus carbohidraţi răi în regimul de slăbire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Carbohidraţi buni versus carbohidraţi răi în regimul de slăbire

  Tot mai multe „reţete“ de slăbit şi-au dobândit popularitatea promiţând efecte rapide şi eficiente prin eliminarea totală a carbohidraţilor din alimentaţie, însă medicii specialişti avertizează în legătură cu aceste lipsuri din dieta zilnică şi deci din organism.

 • Tratamente naturiste cu lămâie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratamente naturiste cu lămâie

  Tratamente naturiste cu lămâie există pentru probleme digestive, dar şi pentru cei care dores să slăbească. Lămâia este un fruct recunoscut pentru cantitatea mare de vitamina C, care ajută la întărirea sistemului imunitar şi protejează inima, însă poate avea numeroase alte beneficii atât pentru sănătate, cât şi pentru frumuseţe.

 • Moartea inimii poate fi prevenită. Ceaiuri-minune în lupta cu colesterolul „rău”: anghinarea, un aliat redutabil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moartea inimii poate fi prevenită. Ceaiuri-minune în lupta cu colesterolul „rău”: anghinarea, un aliat redutabil

  Nivelul ridicat de colesterol "rău" în sânge este o problemă de viaţă şi de moarte. Dacă nu se iau măsuri, în organism se produc adevărate nenorociri. Ceaiurile, cele mai la îndemână remedii naturiste, previn infarctul cardiac, atacul cerebral, moartea inimii, scleroza vasculară şi tulburările de circulaţie sanguină, toate cauzate de grăsimea depusă în vasele de sânge.

 • Uimitoarele beneficii ale roşiilor pentru organismul uman - recomandările medicilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Uimitoarele beneficii ale roşiilor pentru organismul uman - recomandările medicilor

  Roşiile sunt aliat în lupta împotriva cancerului, scad riscul îmbolnăvirii de inimă şi reduc colesterolul. Excelent detoxifiant, leguma ajută la scăderea în greutate şi la menţinerea sănătăţii tenului. Bulionul sau sucul de roşii fiert este la fel de benefic pentru sănătate ca leguma crudă, întrucât roşia îşi menţine proprietăţile nutriţionale după fierbere.

 • Tratamente naturiste cu ouă de prepeliţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratamente naturiste cu ouă de prepeliţă

  Ouăle de prepeliţă sunt privite ca un panaceu încă din antichitate, când chinezii le consumau crude, pentru a trata afecţiunile respiratorii, iar egiptenii le considerau afrodisiace naturale, care cresc potenţa şi vindecă infertilitatea. Tratamente naturiste cu ouă de prepeliţă sunt numeroase, iar beneficiile pe măsură, scrie bioterapi.ro.

 • Tratamente naturiste cu ovăz
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratamente naturiste cu ovăz

  Tratamentele naturiste cu ovăz sunt indicate pentru menţinerea energiei şi siluetei şi sunt excelente pentru persoanele care se confruntă cu niveluri crescute de colesterol sau celor cu diverse probleme digestive precum balonarea sau constipaţia.

 • Tratamente naturiste cu ulei de măsline
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratamente naturiste cu ulei de măsline

  Tratamente naturiste cu ulei de măsline există pentru piele, păr, unghii şi dinţi, dar şi pentru reglarea nivelului glicemiei şi al colesterolului.

 • Cele mai întâlnite mituri alimentare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai întâlnite mituri alimentare

  De câte ori nu ai auzit o persoană spunând că a renunţat la pâine din dorinţa de a scăpa de kilogramele în plus? La fel de ameninţătoare era şi vorba părinţilor care te sfătuiau să nu mănânci dulciuri deoarece vei face diabet. Însă cât de adevărate sunt aceste mituri?

 • Diferenţe între oul de găină şi cel de raţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Diferenţe între oul de găină şi cel de raţă

  Diferenţe între oul de găină şi cel de raţă. Ouăle sunt printre alimentele cele mai consumate din România, aceste produse fiind omniprezente în frigiderele noastre.

 • Ciocolata, beneficii uriaşe pentru sănătate: ne face mai fericiţi, ne creşte puterea de concentrare şi scade riscul de accident vascular - sfaturile medicilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ciocolata, beneficii uriaşe pentru sănătate: ne face mai fericiţi, ne creşte puterea de concentrare şi scade riscul de accident vascular - sfaturile medicilor

  Delicioasa ciocolată are efecte benefice nebănuite pentru sănătate: scade riscul de accident vascular, este un bun antioxidant, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui. Se spune că ciocolata ne face mai buni la matematică, stimulând capacitatea de concentrare, dar şi mai fericiţi, prin eliberarea endorfinelor. Medicii recomandă două tablete de ciocolată neagră pe zi.

 • Ai colesterolul mărit? Care pot fi cauzele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ai colesterolul mărit? Care pot fi cauzele

  Colesterolul poate duce la apariţia unor afecţiuni grave ale inimii şi la nenumărate alte complicaţii grave. Există câţiva factori care duc la creşterea colesterolului, astfel că ei trebuie evitaţi pe cât posibil.

 • Ai colesterolul mărit? Uite cum îl poţi reduce!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ai colesterolul mărit? Uite cum îl poţi reduce!

  Un nivel ridicat al colesterolului creşte riscul apariţiei bolilor cardiovasculare. Schimbarea obiceiurilor alimentare, menţinerea greutăţii normale şi efectuarea exerciţiilor fizice sunt cei trei factori principali care te pot ajuta să reglementezi nivelul colesterolului.

 • Cele mai bune fructe care scad nivelul grăsimilor din sânge
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune fructe care scad nivelul grăsimilor din sânge

  Dacă nivelul grăsimile din sânge este ridicat, există un risc destul de mare de a te confrunta cu afecţiuni cardiovasculare periculoase. Însă, consumul anumitor fructe te ajută să-ţi menţii sănătatea inimii şi a vaselor sangvine.

 • Sucuri care scad colesterolul „rău”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sucuri care scad colesterolul „rău”

  Multe dintre problemele de sănătate pot fi tratate şi cu ajutorul alimentaţiei. În cazul în care ai colesterolul „rău” crescut, cura cu sucuri de fructe şi legume poate face minuni, cu condiţia să respecţi toate indicaţiile medicului.

 • STUDIU Ideea că obezii pot fi sănătoşi pe termen lung este un mit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  STUDIU Ideea că obezii pot fi sănătoşi pe termen lung este un mit

  Ipoteza potrivită căreia persoanele obeze pot fi sănătoase pe termen lung este un mit în majoritatea cazurilor, arată un studiu britanic apărut zilele acestea în revista American College of Cardiology. Lucrarea contrazice o altă cercetare, publicată la începutul anului în Journal of Clinical Investigation, care susţinea că nu toţi obezii au o stare de sănătate proastă.

 • Ţine în frâu colesterolul prin alimentaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţine în frâu colesterolul prin alimentaţie

  Ştiai că 30% dintre semenii tăi au un nivel ridicat de colesterol şi se expun riscului unui atac de cord? Pentru a nu te număra printre ei află cum poţi reduce colesterolul prin alimentaţie.

 • Obiceiurile alimentare care ne afectează sănătatea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obiceiurile alimentare care ne afectează sănătatea

  Deşi anumite reguli alimentare sunt considerate literă de lege pentru un regim de viaţă echilibrat, chiar şi în domeniul nutriţiei se mai strecoară mituri ce ne pot afecta sănătatea.

 • Faţa, oglinda sănătăţii: ce spune chipul despre starea noastră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Faţa, oglinda sănătăţii: ce spune chipul despre starea noastră

  O multitudine de probleme de sănătate pot fi citite pe chip. Pentru un medic experimentat, aspectul feţei, al gurii sau ochilor poate fi extrem de relevant în stabilirea unor diagnostice, oferind detalii importante despre starea de sănătate.

Modifică Setările