Aura murea cu lacrimi îngheţate pe obraz, iar Ponta era la chef

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incredibil. Stupefiant. Preiau aici informaţia difuzată de Robert Turcescu, în urma unei investigaţii jurnalistice, „Aura murea, Victor Ponta chefuia“, pornită de la o informaţie produsă de Mihail Neamţu. Luni seară, informaţiile referitoare la accidentul de avion tocmai produs în Munţii Apuseni erau neclare.

Victor Ponta trebuia să vadă ce se întâmplă, dacă au fost salvaţi pasagerii, dacă sunt morţi, dacă sunt asigurate condiţii de transport la un spital, dacă ISU, jandarmii, SMURD, ROMATSA, etc., şi-au făcut şi îşi fac datoria, dacă miniştri cu responsabilităţi sunt la posturi (de fapt nu erau, cum s-a văzut în zilele următoare), dacă pasagerii rămaşi în viaţa nu sunt în pericol, dacă, dacă,... mulţi de dacă, consecinţe ale funcţiei de premier.

În loc se găsească răspunsuri la aceşti mulţi de dacă, ce credeţi că a făcut Victor Ponta, dupa emisiunea de la B1 tv?

S-a dus la chef, împreună cu soţia şi mai mulţi lideri PSD, la restaurantul “Trattoria Îl Calcio”, un local pentru VIP-uri, situat pe strada Clucerului, în spatele Pieţei 1 Mai.

Printre comeseni se aflau Cătălin Ivan, Corina Creţu, Liviu Dragnea, Eugen Teodorovici, Daciana Sârbu şi alţi lideri PSD.

Aşa de mult le-a păsat de câţiva români răniţi, aflaţi în munţii îngheţaţi,  că au ales să chefuiască la restaurant, în loc să încerce să-i salveze, impulsionând cu puterea funcţiilor lor acţiunile de salvare a răniţilor.

Comportamentul lui Victor Ponta, în timpul emisiunii de la B1 tv, cât şi după aceea, când a ales să meargă la restaurant împreună cu amicii politici, în timp ce Aura murea cu lacrimi îngheţate pe obraz, reprezintă  turnesolul pentru adevăratul chip al premierului României.

Cu excepţia luptei cu Traian Băsescu, pentru conducerea unică a României, pentru încălecarea justiţiei şi serviciilor de informaţii, nu-l interesează nimic altceva.

Nici când o româncă de 23 de ani moare cu lacrimi îngheţate pe obraz, aşteptând salvatorii care nu mai vin.

Sunt momente unice în viaţa unui om când acesta îşi arată, fără să vrea, caracterul. Cât e de solidar cu semenii pe care-i păstoreşte şi conduce. Cât îi pasă de românii aflaţi la ananghie, în situaţii limită. Cât îl doare faptul că instituţiile statului se dovedesc incompetente în salvarea unor vieţi de români.

Mai nou, foloseşte morţii din accidentul aviatic în lupta sa cu Traian Băsescu.

Cere convocarea CSAT pentru demiterea generalului Marcel Opriş, şeful STS, pentru că n-a dat coordonatele exacte ale locului accidentului aviatic.

Nicăieri în Legea de funcţionare a STS nu scrie că această instituţie ar avea astfel de obligaţii şi îndatoriri. Ci cu totul altele, asigurarea secretului comunicaţiilor demnitarilor.

NU contează. Morţii de la accidentul aviatic, dacă tot n-au fost salvaţi, sunt buni, cel puţin, pentru încă un meci cu Traian Băsescu.

Acesta-i Victor Ponta

Se duce la chef în timp ce români se sting în munţii îngheţaţi ai României, aşteptând zadarnic echipele de salvatori ale statului român.

Şi dacă tot au murit, ia să-i folosim să marcăm puncte împotriva şefului STS, care ascultă de Băsescu, nu de Ponta!

Sper ca românii să înţeleagă dedesubturile şi resorturile acestui personaj şi să-l sancţioneze cum se cuvine la viitoarele alegeri.

Să demisioneze Victor Ponta în urma acestei întâmplări, nici vorbă. Pentru asta îţi trebuie caracter.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite