Alegeri prezidenţiale 2014. CNA îşi vâră coada în campanie: Macovei şi Iohannis, interzişi la Pro TV

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laura Georgescu, şefa CNA FOTO Mediafax
Laura Georgescu, şefa CNA FOTO Mediafax

Ultimele zile de campanie prezidenţială debutează cu fenomene paranormale. De pildă, un interviu al candidatului ACL Klaus Iohannis, acordat la Pro TV, dispare de pe site în mod misterios, cam ca navele din Triunghiul Bermudelor. La fel a dispărut şi invitaţia adresată Monicăi Macovei pentru următoarea emisiune. Cui îi e frică de Pro TV? (vezi foto).

Pasul 1. Se ia candidatul, pe numele său Klaus Iohannis, se piaptănă, se dichiseşte, se consiliază şi se transportă la emisiune tocmai la Pro TV. Se intervievează candidatul, se postează videoclipul emisiunii pe site şi se aşteaptă reacţiile internauţilor. Vorbeşte Iohannis al nostru despre case, că e întrebarea la modă, despre soţie, despre copilărie, despre viaţa în univers, despre extratereştri, despre ciorba de perişoare, despre iubire. Vorbeşte Iohannis, CNA ascultă.

Pasul 2. Interviul frugal, servit pe post de antreu, provoacă o indigestie la CNA, unde gardienii bunului simţ, care înghit seară de seară, pe nemestecate, broaştele râioase servite de câte un Masterchef al propagandei, se îneacă subit cu obiectivitatea lui Cristian Leonte de la Pro TV.  Un gând se coace în Consilu, un telefon e dat, Iohannis e făcut dispărut. Întregul interviu e şters de pe site. Mister.

Pasul 3. Se ia un procuror ambiţios devenit europarlamentar devenit candidat devenit persona non grata la televiziuni, pe numele său Monica Macovei, şi se publică următorul text pe Facebook:

Mâine ar fi trebuit să particip la o emisiune online pe site-ul stirileprotv.ro. Am fost anunţată de reprezentanţii ProTV că emisiunea a fost anulată ca urmare a unui telefon din partea CNA. Mai mult, emisiunea la care a participat astăzi contracandidatul Johannis a fost ştearsă de pe site. Orice intervenţie a CNA asupra conţinutului unui site de internet reprezintă un abuz şi o încălcare flagrantă a legislaţiei române şi europene.

Mister desluşit. Serviţi, vă rog!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite