Alegeri prezidenţiale 2014. Internetul o dezbracă pe Elena Udrea

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi Mercur nu mai este în mers retrograd, prima zi din ultima săptămână de campanie a debutat anost în materie de comunicare. O noutate ar fi, totuşi, după jocul online promovat de echipa Monicăi Macovei, care te provoacă să arestezi corupţi, un altul care te îndeamnă să o "dezbraci" pe Elena Udrea.

Candidatul PMP la alegerile prezidenţiale Elena Udrea a comentat, la Adevărul Live, zvonurile referitoare la presupusa ei relaţie cu preşedintele Traian Băsescu.

Udrea a răspuns că nu este "iubita preşedintelui" şi s-a arătat indignată de atacurile care vizează viaţa sa personală. Campania merge, însă, înainte, iar la doar câteva ore de la declaraţiile sale, site-urile de ştiri au preluat o altă noutate: un joc online în care internautul este îndemnat să "dezbrace" candidata. Misiunea este simplă: cu ajutorul unui tun, ţinteşti mai multe nave şi, după ce scufunzi o flotă, o caricatură a Elenei Udrea "scapă", pe rând, de piesele vestimentare. Subtilă aluzie, nu?

În timp ce Udrea trebuie să lupte cu atacurile neortodoxe, premierul Victor Ponta anunţă, în agenda oficială, întâlniri cât se poate de ortodoxe: cu Patriarhul Ierusalimului, Teofil al III-lea, dar şi cu Patriarhul Daniel. Revenim cu fotografii, îndată ce echipa premierului le va publica pe Facebook.

Mai tăcut decât cei doi, dar nu în comparaţie cu alte zile s-a arătat Klaus Iohannis, care a acceptat, totuşi, spre seară, invitaţia la o emisiune TV. Pe Facebook, însă, candidatul ACL este cât se poate de activ: postează fotografii, citate şi impresii personale, ba chiar a reuşit să strângă, în scurt timp, peste 400.000 de fani.

Din Moldova, mai precis de la Bacău şi Piatra Neamţ, ne salută Monica Macovei, pornită într-un ultim tur prin ţară, înaintea alegerilor de la 2 noiembrie. Pe distanţe ceva mai scurte călătoreşte şi Călin Popescu Tăriceanu, care pare decis să obţină voturile unui segment specializat al electoratului: specializat în fizică, altfel nu ne explicăm de ce, într-o singură zi, a vizitat şi Laserul de la Măgurele, dar şi Institutul Naţional pentru Fizica Pământului.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite