Află cum poti să-ţi depăşeşti fricile şi să-ţi creşti încrederea în tine!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

V-am mai povestit de evenimentul pe care fiica mea, Irina, îl va organiza la Bucureşti pe 15-16 martie. Pe scurt, ea îşi doreşte să le ofere tinerilor români susţinerea pe care a primit-o ea în Marea Britanie când a avut ca sprijin pentru a porni de la 0 prima ei afacere, cea mai mare organizaţie britanică de mentoring. Aşa că îşi va aduce mentorii în România, ca ei să le arătă şi altor tineri că se poate şi că pot reuşi, chiar la ei acasă.

Cunoaşte-i pe cei care te vor ajuta sa îţi învingi frica! 

text de Irina Alionte, fondator Club Cardio UK si organizator Born2Succeed

Ideea evenimentului Born2Succed mi-a venit atunci când am realizat cât de important este să ai în jurul tău oameni care cred în tine şi care te încurajează să treci peste barierele şi limitările pe care ţi le impui singur de frica eşecului. Iar asta am învăţat având alături oameni de succes, care au crezut în ideile mele şi mi-au dat încredere în mine.

În România nu este încă formată cu adevărat cultura încurajării, a gândirii pozitive. Mereu am avut impresia că fiind concentraţi pe critică, pe care noi o considerăm constructivă, de fapt descurajăm iniţiativa şi creativitatea. Cred că exact acest sistem de gândire le taie aripile multor tineri din România.

În ultimele săptămâni am încercat să le fac acestor tineri cunoştinţă cu mentorii mei din Marea Britanie, cei care au fost elementul cheie în dezvoltarea afacerii mele Londra şi pe care îi voi aduce la Bucureşti pentru a le vorbi în cadrul conferinţei Born2Succeed.

Am organizat webinarii gratuite cu Tosin Ogonnusi, empowerment Coach Nr. 1 în Marea Britanie, cu Ketan Makwana, antreprenor în serie, ce a reuşit să finanţeze peste 1300 de start-up-uri în Marea Britanie şi a inspirat peste 35.000 de oameni din 11 ţări şi cu Justin Devonshire, un tânăr antreprenor britanic de 27 de ani ce a pus bazele celui mai de succes program de fitness din Cipru, pe care acum îl francizează la Marea Britanie.

Vineri voi realiza încă un webinar cu Justin Devonshire, ce le va arăta participanţilor cum să îşi depăşească temerile, cum să îşi crească încrederea în sine şi să îşi atingă rapid obiectivele. Cred că uneori avem nevoie doar de un impuls ca să pornim la drum motivaţi şi încrezători spre îndeplinirea viselor noastre şi sper că Justin le va transmite acest impuls participanţilor.

Webinarul cu Justin Devonshire va avea loc vineri, 21 februarie, de la orele 20:00 şi este deschis tuturor celor cu ambiţii, idealuri înalte şi care vor să urce pe scara succesului! Participarea la webinar este gratuită, iar pentru înscrieri accesaţi acest link: http://bit.ly/1ftq1fR.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite