Cum îţi poate schimba viaţa cursul CELTA?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a veni în sprijinul profesorilor de limba engleză, Shakespeare School & Cărtureşti propune un nou eveniment GRATUIT din seria Bright Teachers, dedicat certificării CELTA. Este vorba despre workshop-ul “How CELTA can change YOUR life”, susţinut de profesorii Georgiana Bose & Nicoleta Dinescu – traineri acreditaţi Cambridge CELTA, în cadrul Shakespeare School.

                 

Un pas foarte important în dezvoltarea profesională a unui profesor de limba engleză, chiar dacă acesta are deja ani de experienţă în spate, este certificarea Cambridge CELTA.

Pe de o parte, certificatul CELTA reprezintă un “paşaport” care poate deschide oportunităţi profesionale în instituţii academice de prestigiu, atât din ţară cât şi internaţionale.

Pe de altă parte, urmând un curs CELTA, profesorii îşi pot adăuga în portofoliu un certificat de prestigiu care oferă valoare mai mare CV-ului lor şi îi diferenţiază la angajare faţă de ceilalţi profesori de limba engleză din România.

Cursul presupune ore intense de studiu, practică, teme pentru acasă, evaluare continuă şi feedback constructiv din partea tutorilor dar şi a colegilor de curs. Pregătirea include dezbateri despre propriile metode de predare dar şi multe informaţii noi, utile pentru dezvoltarea profesională.

Cursantii CELTA sunt puşi în faţa altor profesori, fiecare cu experienţa proprie şi în faţa trainerului care le ”diseca” efectiv lecţia şi le poate spune, punctual, ce probleme au sau ce lucruri bune fac la oră. Aceste practici de predare, atât cele bune cât şi cele mai puţin bune, sunt şi un exemplu pentru ceilalţi participanţi.

Pentru a veni în sprijinul profesorilor de limba engleză, Shakespeare School & Cărtureşti propune un nou eveniment GRATUIT din seria Bright Teachers, dedicat certificării CELTA. Este vorba despre workshop-ul How CELTA can change YOUR life”, susţinut de profesorii Georgiana Bose & Nicoleta Dinescu – traineri acreditaţi Cambridge CELTA, în cadrul Shakespeare School.

Când & unde

Workshop-ul va avea loc joi, 5 Noiembrie 2015, în intervalul orar 10:00 – 12:00, la Cărtureşti Verona, Str. Pictor Arthur Verona 13-15.

Despre workshop

Workshop-ul propune o serie de activităţi interactive prin care participanţii descoperă beneficiile unui curs CELTA. Traninerii le dezvăluie tips&tricks despre cum să îşi eficientizeze metoda de predare pentru a oferi elevilor cursuri de calitate.

Înscriere

Cei care vor să participe la workshopul ”How CELTA can change YOUR life”, trebuie să trimită un e-mail cu datele lor de contact (nume, număr de telefon, şi şcoala la care activează ca profesori) la adresa: info@shakespeare-school.ro.

Toţi participanţii vor primi câte un Certificat de Participare.

Mai multe informaţii despre cerstificarea CELTA se pot consulta pe www.celtatraining.ro.

            

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite