10 motive să-ţi trimiţi copilul într-o tabără internaţională de limba engleză

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tabere internationale

Motivele pentru care merită să alegeţi pentru copiii voştri o astfel de aventură de 2 săptămâni sunt numeroase, noi vă oferim doar 10 dintre ele.

Noi, adulţii, ne plănuim de cele mai multe ori concediul din timp. Ne alegem destinaţia în funcţie de ceea ce ne dorim să facem în zilele noastre libere... aventură, relaxare, vizitarea unor oraşe noi, descoperirea şi explorarea unei culturi noi şi aşa mai departe.

Ce-ar fi dacă am plănui din timp şi vacanţa copiilor noştri, în funcţie de ce şi-ar dori ei să facă? Putem alege o destinaţie care i-ar face fericiţi, i-ar îmbogăţi cultural şi i-ar pregăti pentru viitor.

O astfel de experienţă o oferă taberele internaţionale de engleză, desfăşurate în campusuri şcolare sau universitare, în cadrul celor mai prestigioase colegii şi universităţi din Marea Britanie sau Statele Unite.

Motivele pentru care merită să alegeţi pentru copiii voştri o astfel de aventură de două săptămâni sunt numeroase, noi vă oferim doar 10 dintre ele:

  • În primul rând, într-o tabără internaţională, copiii au ocazia să exerseze engleza „la ea acasă” într-o atmosferă relaxată, alături de profesori prietenoşi şi deschişi.  
  • În cele două săptămâni vor cunoaşte noi metode de învăţare, interactive şi amuzante, pentru ca orele de engleză să fie o bucurie.  
  • Experimentează viaţa de student şi descoperă atmosfera unui campus şcolar sau universitar din afară.  
  • Îşi fac prieteni din toată lumea. În taberele internaţionale vin copii din peste 45 de ţări de pe tot globul.  
  • Cunosc cultura noilor lor prieteni în timpul cursurilor, a activităţilor din campus şi a excursiilor, dar mai ales în serile internaţionale, în care fiecare vorbeşte despre obiceiurile din ţara lui.  
  • Taberele includ cazare în campusul şcolii şi pensiune completă.  
  • E vară, e vacanţă, aşa că nu va lipsi distracţia şi relaxarea. Pe lângă cursurile interactive de engleză, vor participa la activităţi recreative în campus: diferite sporturi, arts&crafts, petreceri, karaoke etc.  
  • Vor vizita cele mai frumoase obiective turistice din zonă, cum ar fi Edinburgh Castle, Naţional Museum of Scotland, Stirling&Loch Katrine, Londra (Big Ben, Buckingham Palace, Naţional Gallery, Trafalgar Square) dacă merg la Edinburgh sau Windsor, sau Empire State Building, Ground Zero, Wall Street, Insula Ellis, Statuia Libertăţii dacă alegeţi ca destinaţie New York, de exemplu.  
  • Vor avea mereu în preajmă un profesor supraveghetor din campus şi un însoţitor din România pentru a se simţi confortabil şi în siguranţă.  
  • La finalul celor două săptămâni vor primi un certificat de evaluare şi absolvire a cursului de limba engleză pe care îl urmează în campus, pe timpul taberei.
Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite