Noaptea de groază a poliţistului pe care s-au răzbunat doi interlopi. Ce soartă a avut tânărul şef de post, căzut pradă planului diabolic al duşmanilor săi 5

Ioan Neag şi Sergiu Ardelean, cei doi interlopi condamnaţi fiecare la aproape nouă ani de închisoare pentru tentativa de omor asupra poliţistului Paul Obreja, nu au mai achitat daunele pe care instanţa le-a dispus, după ce, din răzbunare, şi-au trimis victima în comă profundă la spital. Poliţistul, revenit la lucru pe un alt post, a avut nevoie de mai multe luni de îngrijiri medicale. Infractorii nu au regretat nicio secundă agresiunea.

Noaptea de groază a poliţistului pe care s-au răzbunat doi interlopi. Ce soartă a avut tânărul şef de post, căzut pradă planului diabolic al duşmanilor săi Vezi comentarii 5

Şapte relatări de groază care au isterizat românii superstiţioşi: devoratorii de morţi, copilul preotesei ucis de frica diavolului sau tânărul îngropat de viu

Şapte relatări de groază care au isterizat românii superstiţioşi: devoratorii de morţi, copilul preotesei ucis de frica diavolului sau tânărul îngropat de viu

Relatări înfiorătoare despre fiinţe supranaturale care aduceau moartea şi despre orori comise în lupta cu necunoscutul au alimentat de-a lungul timpului imaginaţia şi modul de viaţă al românilor. Unele dintre ele arată cum sate întregi au căzut sub isteria fricii de strigoi şi au recurs chiar şi la canibalism pentru a scăpa de ei, în timp ce alte povestiri au avut menirea de a explica morţi şi crime stranii.

Prostituata Anişoara şi puşcăriaşul Lexus, cuplul „fatal” al naivilor înşelaţi prin metoda Accidentul. Cum s-a sfârşit ultima lovitură a escrocilor

Prostituata Anişoara şi puşcăriaşul Lexus, cuplul „fatal” al naivilor înşelaţi prin metoda Accidentul. Cum s-a sfârşit ultima lovitură a escrocilor

Anişoara Mircea, o tânără practicantă a prostituţiei, a fost una dintre puţinele escroace prinse în flagrant în Hunedoara, în timp ce încerca să ia banii unor victime înşelate prin metoda Accidentul. Ancheta, în urma căreia tânăra a fost condamnată, dezvăluie mecanismele prin care erau înşelate victimele, în urma planului pus la cale de Anişoara împreună cu un puşcăriaş, numit „Lexus”.

Îţi vine să verşi? E bine. Nu, nu te speria! Nu ai nimic greşit în tine, nu eşti bolnav, nu te grăbi să-nghiţi pastile. Eşti om. Atât. Eşti încă om. Nu-s mulţi ca tine, deşi tu speri ca prostul să mai fie şi alţii aşa. Să le vină să verse şi lor în toiul nopţii, când îi trezeşte scârba.

acum 7 zile · comentarii (161)

În discuţiile cu diverşi politicieni, mulţi mi s-au plâns de un lucru: acela că, odată intraţi în politică, au simţit, brusc, că au devenit ”ciumaţi”. ”Înainte, când mă întâlneam cu oamenii, aceştia îmi zâmbeau, mă simţeam apreciat pentru parcursul meu profesional şi pentru felul în care vorbeam. De când am intrat în politică, simt neîncredere şi uneori chiar ură”, mi-a spus într-o zi, cu obidă, unul.

acum 7 zile · comentarii (42)

Într-o încleştare dramatică, cei şase candidaţi rămaşi în competiţie au evoluat pe aceeaşi scenă a minunatului Ateneu, Filarmonica George Enescu şi Universitatea Naţională de Muzică numărându-se printre sprijinitorii acestui eveniment major. Repertoriul recomandat a impus alte stiluri, care au marcat artele spre sfârşitul secolului al XIX-lea şi începutul celui de-al XX-lea.

acum 7 zile · comentarii (1)

În ultimele săptămâni, nord-coreenii au tot lansat rachete din submarine şi, în urmă cu puţin timp, au testat încă un dispozitiv nuclear, aparent cel mai mare pe care l-au testat până acum. După aceste evenimente, două întrebări au nevoie de răspunsuri. În primul rând, cât de semnificative sunt aceste teste din punct de vedere militar? În al doilea rând, care sunt intenţiile politice ale Coreei de Nord cu privire la aceste teste?

acum 7 zile · comentarii (4)

Cred că unul dintre cele mai interesante momente ale acestui final de an politic 2016 îl reprezintă prezentarea, la Summitul de la Bratislava, a documentului oficial care sintetizează viziunea Grupului Vişegrad asupra reformelor necesare Europei. Interesant din mai multe puncte de vedere.

acum 7 zile · comentarii (30)

Evoluţiile curente la nivel global şi european arată tot mai mult că se apropie un moment dificil, pe care nu ni l-am fi dorit niciodată ca români: alegerea strategică între SUA şi UE. În toate strategiile româneşti, programele electorale, declaraţiile de politică externă (multe dintre ele pe care le-am scris personal pentru diferiţi beneficiari) peste tot apare triada SUA, NATO, UE.

acum 7 zile · comentarii (105)

Un an de civilizaţie. Atât vom fi avut în iarnă, când se va învesti un nou guvern, cel mai probabil unul roşu. Până atunci, camarila Dragnea&Co. va arunca cu pietre în Guvernul Cioloş până când DNA (sau alegerile) îi va despărţi. Gestul lui Dragnea de a-l chema pe prim-ministru să dea explicaţii în plen a fost un fel de „hai s-o dăm parte-n parte” - cam aşa ar suna invitaţia în „limbajul Dragnea”, nu în „limba străină a tehnocraţilor”.

acum 8 zile · comentarii (6)

O ziaristă curajoasă, un video viral, milioane de oameni „pălmuiţi“ de conţinutul imaginilor surprinse la Straja - Valea Jiului acum două săptămâni. Anamaria Sanda este o jurnalistă care doreşte să aducă în atenţia ţării problemele cu care se confruntă această regiune uitată de conducători şi de soartă.

acum 7 luni · comentarii (2)
Postari Recente