VIDEO Mircia Muntean este cercetat penal după accidentul de la care a fugit. Dosarul va fi trimis la Parchetul ÎCCJ 0

Accidentul rutier în care a fost implicat aseară deputatul Mircia Muntean nu a rămas fără urmări. El va fi cercetat penal, pentru vătămare corporală din culpă, iar dosarul va fi soluţionat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. În cazul în care acuzaţiile asupra deputatului PSD, că ar fi condus băut, vor fi confirmate, el riscă să fie trimis în închisoare. Mircia Muntean a negat că s-ar fi aflat la volanul maşinii sale.

VIDEO Mircia Muntean este cercetat penal după accidentul de la care a fugit. Dosarul va fi trimis la Parchetul ÎCCJ Vezi comentarii 0

Rezultate alegeri prezidenţiale 2014. Primul tur. Când vom afla primele procente în judeţul Hunedoara | victor ponta

Rezultate alegeri prezidenţiale 2014. Primul tur. Când vom afla primele procente în judeţul Hunedoara

Rezultatele alegerilor prezidenţiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Hunedoara, în cel mult 48 de ore, către Biroul Electoral Central (BEC). În acest timp, BEC centralizează atât datele primite de la fiecare Birou Electoral Judeţean, cât şi de la cele din străinătate. Mai întâi vor fi publicate rezultatele parţiale ale alegerilor prezidenţiale 2014, apoi cele finale.

Minerii din Lonea au protestat la intrarea şut şi au ameninţat că se vor bloca în subteran, dacă nu li se achită restanţele

Minerii din Lonea au protestat la intrarea şut şi au ameninţat că se vor bloca în subteran, dacă nu li se achită restanţele

Zeci de angajaţi din Exploatarea minieră Lonea au protestat astăzi, înainte de a intra în mină, nemulţumiţi că nu au intrat în posesia primelor de vacanţă, pe care conducerea Complexului Energetic Hunedoara a convenit să le acorde minerilor. Oamenii au ameninşat că se vor bloca în subteran, vineri, dacă problemele nu le vor fi rezolvate.

VIDEO Deputatul Mircia Muntean a provocat un accident şi s-a ascuns de Poliţie. Fostul primar a fost găsit, cu faţa plină de sânge şi cu un câine în braţe

VIDEO Deputatul Mircia Muntean a provocat un accident şi s-a ascuns de Poliţie. Fostul primar a fost găsit, cu faţa plină de sânge şi cu un câine în braţe

Mircia Muntean, fostul primar al municipiului Deva, în prezent deputat PSD, a fost implicat în această seară un accident rutier, pe centura municipiului. Ulterior, Mircia Muntean a plecat de la locul accidentului, dar a fost găsit, cu faţa plină de sânge. Mircia Muntean era băut, potrivit martorilor, lucru neconfirmat încă de IPJ Hunedoara.

Descinderi DIICOT în Valea Jiului: zeci de tineri sunt anchetaţi pentru trafic şi consum de substanţe psihoactive

Descinderi DIICOT în Valea Jiului: zeci de tineri sunt anchetaţi pentru trafic şi consum de substanţe psihoactive

Procurorii şi ofiţerii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (D.I.I.C.O.T.) din Hunedoara şi Alba au făcut astăzi mai multe percheziţii domiciliare în Vulcan, Lupeni şi Cluj-Napoca, pentru a destructura o reţea de traficanţi şi consumatori de droguri. Peste 20 de tineri, acuzaţi de trafic şi consum de substanţe interzise sunt anchetaţi în acest dosar.

„Mai mult cărbune ţării!” Minerii vor lucra şi sâmbăta pentru a completa stocul de cărbune adus din import

„Mai mult cărbune ţării!” Minerii vor lucra şi sâmbăta pentru a completa stocul de cărbune adus din import

Angajaţii exploatărilor miniere din Valea Jiului vor lucra şi în zilele de sâmbătă, începând cu săptămâna viitoare, pentru a completa stocul necesar de cărbune, de aproape jumătate de milion de tone, pentru această iarnă. Anunţul a fost făcut de conducerea Complexului Energetic Hunedoara, în urma unui protocol semnat cu reprezentanţii sindicatelor din minerit.

Nu ştiu ce procent din numărul total reprezintă această scădere, dar, oricare ar fi, diferenţa mi se pare foarte mare. Şi cu atât mai semnificativă, cu cât trendul a fost, imediat după 1989 şi până de curând, unul de creştere exponenţială. Trendul era motivat iniţial de numărul extrem de mic de studenţi în ultimul deceniu de comunism.

acum 18 ore · comentarii (9)

Enumerarea din titlu se referă la laitmotivele campaniilor câştigătoare ale preşedintelui Traian Băsescu din ultimii 10 ani. Practic, Băsescu a reuşit de fiecare dată să creeze un soi de sperietoare, cu câteva nume şi prenume, la care românii să se raporteze - „Votaţi cu mine că altfel vă alegeţi cu ei”. Enumerarea din titlu se referă la laitmotivele campaniilor câştigătoare ale preşedintelui Traian Băsescu din ultimii 10 ani.

acum 18 ore · comentarii (3)

Dacă e să credem ce spun televiziunile, Franţa va trebui să dea socoteală! Ameninţarea vine de la Bucureşti, şi nu e de glumă. Traian Băsescu e furios la culme şi o spune pe şleau: un serviciu secret francez s-ar fi implicat în urmărirea Elenei Udrea pe străzile Parisului, care bântuia pe acolo împreună cu alte două ”fete” din România..

acum 19 ore · comentarii (27)

Înainte de a râde, critica sau susţine pe unul sau altul dintre prezidenţiabili, de a accepta sau a nega popularitatea unuia, în detrimentul altuia, onest ar fi să ne uităm în oglinda societăţii noastre, cu nimic mai bună, mai onestă, mai francă, mai supusă legilor în vigoare decât cei care îşi trăiesc, acum, clipele de trecătoare glorie, până la turul secund al alegerilor pentru postul suprem în ierarhia statului român.

acum 20 ore · comentarii (4)

În toată învălmăşeala asta generală, un lucru îmi pare cert. Doamna Udrea nu a fost atacată de un contracandidat. Şi nici de cineva care şi-a dorit ca ea să nu intre în turul doi al alegerilor. Constant ea fost în sondaje pe un loc care nu-i dădea acces în turul doi. Şi, cu tot pasivul Băsescu în spate, nu are nicio şansă la preşedinţie.

acum 21 ore · comentarii (28)

Ca să nu avem aceeaşi dezbatere ca în cazul loviturii de stat din 2012, când ba a fost, ba nu a fost, depinde cu cine ţineai, e bine să folosim de la început DEX-ul atunci când vorbim de o revoluţie. Conform variantei online, definiţia revoluţiei este următoarea: Schimbare fundamentală a valorilor, a instituţiilor politice, a structurii sociale, a conducătorilor şi ideologiilor unei societăţi.

acum 23 ore · comentarii (4)

Păcat că democraţia a fost născocită înainte de descoperirea psihologiei. Dacă ar fi fost pe dos, cel care a inventat-o şi-ar fi pus mâinile în cap şi ar fi făcut lucrurile altfel. De pildă, le-ar fi spus oamenilor să voteze nu pe alţi oameni, ci să voteze şi să aleagă între diverse sisteme politice, doctrine şi proiecte economice şi sociale, feluri de a face lucrurile.

„Doamnă Preşedinte, Domnule Preşedinte, vă felicit pentru poziţia câştigată. Sper să realizaţi imensa responsabilitate pe care ţara v-a acordat-o şi pe care aţi cerut-o. Nu ştiu dacă sunteţi cel sau cea pe care am pus ştampila, dar acest lucru contează mai puţin acum. Ceea ce contează este să găsiţi îndeajuns de multă înţelepciune să ne vedem peste 5 ani şi să simţim mai mulţi dintre noi că avem ceva de ales.”

acum 2 zile · comentarii (0)

Criza adolescenţei, între nevoia de a crede şi ameninţarea fanatismului: reflecţii pe tema conferinţei Juliei Kristeva la Bucureşti cu titlul “Credinţa unei umaniste”. Adolescenţa constituie o perioadă de tranziţie în viaţa individului uman. Este vârsta schimbării, a numeroaselor paradoxuri, a bulvesării corporale şi psihice. Adolescentul nu mai este copil, dar nu este nici adult.

acum 2 zile · comentarii (0)

Campania electorală înseamnă bani. Mulţi bani. Am aflat din decalraţiile de avere ale candidaţilor pentru demnitatea supremă, Preşedintele/Preşedinta României, cât de săraci sau bogaţi sunt, câte case şi automobile deţin, care este venitul lor anual din ceea ce fac. În schimb, nu am aflat nimic despre banii pe care aceştia i-au investit în campania electorală şi, mai ales, cine a contribuit.

acum 2 zile · comentarii (8)

Preşedintele României, Traian Băsescu, şi-a reanunţat intenţia de a obţine după terminarea mandatului cetăţenia Republicii Moldova. În timp ce mai bine de jumătate de milion de basarabeni şi-au recâştigat dreptul de a fi şi în acte români, procedura pentru obţinerea cetăţeniei Republicii Moldova este însă una foarte complicată.

acum 2 zile · comentarii (18)
Postari Recente