Nicu Guţă calcă pe urmele recidivistului Palesică. Bătăuşul din clubul de fiţe a revoltat familia fetei maltratate 0

Cazul fiului cântăreţului Nicolae Guţă, cercetat sub control judiciar după ce ar fi agresat sexual şi ar fi lovit cu o sticlă în cap o tânără de 19 ani, a stârnit revolta familiei victimei. Părinţii fetei se plâng că Guţă Junior a scăpat prea uşor, la fel cum s-a întâmplat cu Sorin Palesică, recidivistul care a terorizat Valea Jiului, însă a fost pus în libertate după ce victimele sale şi-au retras plângerile.

Nicu Guţă calcă pe urmele recidivistului Palesică. Bătăuşul din clubul de fiţe a revoltat familia fetei maltratate Vezi comentarii 0

Cele mai groaznice masacre din trecutul românilor: sate întregi trecute prin foc şi oameni obligaţi să mânânce bucăţi din trupurile semenilor

Cele mai groaznice masacre din trecutul românilor: sate întregi trecute prin foc şi oameni obligaţi să mânânce bucăţi din trupurile semenilor

Răscoala condusă de Gheorghe Doja, revoltele moţilor din Transilvania, conduşi de Horea, Revoluţia de la 1848 – 1849, în care s-a remarcat, ca lider al românilor Avram Iancu se numără printre cele mai sângeroase mişcări de protest din istoria românilor. Revoltele au dus însă la atrocităţi cumplite, potrivit relatărilor vremii.

Nicu Guţă va fi anchetat sub control judiciar. O tânără l-a acuzat că a agresat-o sexual în club şi că a snopit-o în bătaie

Nicu Guţă va fi anchetat sub control judiciar. O tânără l-a acuzat că a agresat-o sexual în club şi că a snopit-o în bătaie

Anchetatorii au dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, pe numele lui Nicolae Guţă junior, fiul cântăreţului Nicolae Guţă, acuzat că a snopit-o în bătaie şi a agresat-o sexual pe Ana Maria Sanda (19 ani). Scandalul s-a petrecut în Noaptea Învierii, într-un club din centrul Petroşaniului. Victima susţine că a fost ameninţată cu moartea pentru a nu depune plângere.

Pe mulţi îi contrariază faptul că americanii l-au primit pe Vlad Plahotniuc la un nivel de invidiat. Participând la cel mai important eveniment al prestigiosului centru de analiză Consiliul Atlantic, cel mai detestat oligarh din Republica Moldova s-a întâlnit cu Victoria Nuland, de la care a primit asigurarea sprijinului în condiţiile continuării reformelor.

acum 2 zile · comentarii (16)

Plouă, plouă şi, iar, plouă. Pentru agricultură şi campania electorală, o fi bine. Apa feritilizează şi maschează. Dar pentru maşini şi soferi, nu. Iluştrii noştri aleşi locali şi oamenii de la drumuri şi poduri nu îşi dau prea mult interes să astupe gropile sau să dea pante corespunzătoare căilor de rulare, aşa că majoritatea bulevardelor, străzilor şi soselelor se transforma în adevărate capcane.

acum 15 ore · comentarii (0)

În luna decembrie 2015, pe o zi cu lapoviţă şi ninsoare, jurnalistul Liviu Avram mă sună şi îmi solicită o întâlnire. Ne vedem la o cafea şi îmi spune despre un plan îndrăzneţ: să depună o pseudocandidatură în alegerile locale pentru primar, apoi să conteste Legea nr. 115/2015 cu privire la alegerea autorităţilor administraţiei publice locale privind condiţionalitatea numărului de semnături pentru

acum 15 ore · comentarii (1)

Nicu Ceauşescu a declarat în 1990, într-un interviu, că el, ca structură de om şi ca opţiuni politice, este un liberal. Cât timp au trăit părinţii săi, Nicu Ceauşescu a avut asigurate, la standarde maxime, absolut toate drepturile prevăzute de Constituţia de atunci (şi cred că şi multe din cele prevăzute de Constituţia de acum) - mai puţin unul singur: dreptul de a vota un liberal.

acum 16 ore · comentarii (89)

Nu mai sunt de multă vreme un admirator al fostului jurnalist Robert Turcescu. Mi-am luat adio de la el nu doar în octombrie 2014, cu atât mai puţin de abia în august 2015 ori decembrie acelaşi an. Atunci când am publicat pe adevărul.ro trei comentarii tăioase la adresa sa, a afirmaţiilor, a conduitei şi a derapajelor lui incalificabile de la etica de jurnalist. Ci cu mult mai devreme.

Indiana marchează finalul cursei pentru Ted Cruz, care se întoarce umilit acasă. Partidul Republican se vede, acum, nevoit să accepte inevitabilul: Donald Trump este candidatul la alegerile din noiembrie. După spectaculoasa victorie din statul Indiana şi retragerea lui Ted Cruz, zarurile au fost aruncate.

acum 17 ore · comentarii (10)

În loc să se lucreze pentru consolidarea democraţiei şi a statului de drept, în România se acţionează invers, prin atacarea, slăbirea, relativizarea, limitarea dreptului la alegeri semnificative, reprezentative, atacarea democraţiei şi a statului de drept prin promovarea unor legislaţii care permit persoanelor condamnate şi a cercetaţilor penali să candideze.

acum 20 ore · comentarii (7)

Să tragem linie, dar s-o rupem pe undeva, ca să se scurgă rezultatul neplăcut şi neliniştitor. În ciuda declaraţiilor oficiale şi a "avântului" economic, România se îndepărtează de plutonul european. Sloganul ALDE, România, a şaptea putere europeană, e o poantă mai degrabă crudă şi cinică. A cui o fi vina?

acum 20 ore · comentarii (18)

În ultima zi a depunerii candidaturilor pentru alegerile locale, 26 aprilie 2016, Partidul Socialist Român, Filiala Judeţeană Dolj, prin vicepreşedintele Filialei, domnul Ion Lungu, a înregistrat propria sa candidatură pentru postul de primar al Municipiului Craiova, precum şi lista de candidaţi pentru Consiliul Local Craiova. Urmează o poveste cu alegători, candidaţi şi judecători, greu de crezut că mai poate avea loc într-o ţară membră a UE.

acum 21 ore · comentarii (0)

O ziaristă curajoasă, un video viral, milioane de oameni „pălmuiţi“ de conţinutul imaginilor surprinse la Straja - Valea Jiului acum două săptămâni. Anamaria Sanda este o jurnalistă care doreşte să aducă în atenţia ţării problemele cu care se confruntă această regiune uitată de conducători şi de soartă.

acum 3 luni · comentarii (2)
Postari Recente