Expert: Calculatoarele cuantice vor atinge o „superioritate cuantică” utilă în 10 ani. Sarcina va necesita mai mult de o mie de biţi cuantici de înaltă calitate

Expert: Calculatoarele cuantice vor atinge o „superioritate cuantică” utilă în 10 ani. Sarcina va necesita mai mult de o mie de biţi cuantici de înaltă calitate

Primele calculatoare cuantice capabile să atingă „superioritatea cuantică” în rezolvarea unor probleme practice utile vor fi dezvoltate în aproximativ un deceniu, a anunţat profesorul de la Universitatea de Ştiinţă şi Tehnologie din China, Lu Chaoyang, la Forumul Economic Internaţional de la Sankt Petersburg (SPIEF-2022).

HP anunţă noi modele Pavilion, de 14 inci

HP
anunţă noi modele Pavilion, de 14 inci

HP anunţă HP Pavilion Plus 14 inci şi HP Pavilion x360 14 inci, laptopuri pentru cei din generaţia Z şi Millennials, care caută dispozitive care să le permită să lucreze şi să se distreze nu doar din birou, ci din orice loc în care îşi petrec timpul.

Fără precedent prin amploarea şi specializarea extrem de înaltă a „noilor operatori în lupta anti-teroristă“ este această îndelung aşteptată şi mai de demult promisă alianţă a giganţilor internetului, fondată de Microsoft, Twitter, Facebook şi YouTube, intitulată Global Internet Forum to Counter Terrorism (GIFCT).

acum 11 luni · comentarii (40)

Suspendarea conturilor pe principalele reţele sociale ale celui perceput drept cel mai puternic om de pe planetă, respectiv preşedintele SUA, a transmis o undă de şoc, indiferent de simpatia sau antipatia faţă de personaj. Pentru că dacă poate fi amuţit preşedintele SUA atunci chiar poate fi amuţit oricine.

acum 1 an · comentarii (7)
Modifică Setările