Cu cât şederea pe orbită a astronauţilor este mai lungă, cu atât sistemul lor osos este mai deteriorat şi recuperarea este mai grea | STUDIU

Cu cât şederea pe orbită a astronauţilor este mai lungă, cu atât sistemul lor osos este mai deteriorat şi recuperarea este mai grea | STUDIU

Astronauţii se recuperează greu în urma pierderii de masă osoasă suferite în timpul perioadei petrecute în imponderabilitate, şi chiar şi după un an de la revenirea pe Pământ aceasta rămâne incompletă, conform unui studiu, publicat joi, în jurnalul Scientific Reports. Potrivit cercetării, cu cât şederea pe orbită este mai lungă, cu atât sistemul osos este mai deteriorat.

Huawei AppGallery a adunat peste 3.000 de aplicaţii locale şi mai mult de 187.000 de aplicaţii globale în acest an

Huawei AppGallery a adunat peste 3.000 de aplicaţii
locale şi mai mult de 187.000 de aplicaţii globale în acest an

AppGallery, magazinul de aplicaţii al Huawei, a reuşit să strângă mai mult de 3.000 de aplicaţii locale în acest an,  printre cele mai populare numărându-se aplicaţii bancare precum BT Pay, George Romania, YOU BRD, New Raiffeisen Smart Mobile, CEC Bank, Garanti sau aplicaţii ale operatorilor de telefonie mobilă precum My Vodafone Romania, My Orange Romania, DIGI.ro sau MyAccount Telekom.

Fără precedent prin amploarea şi specializarea extrem de înaltă a „noilor operatori în lupta anti-teroristă“ este această îndelung aşteptată şi mai de demult promisă alianţă a giganţilor internetului, fondată de Microsoft, Twitter, Facebook şi YouTube, intitulată Global Internet Forum to Counter Terrorism (GIFCT).

acum 11 luni · comentarii (40)

Suspendarea conturilor pe principalele reţele sociale ale celui perceput drept cel mai puternic om de pe planetă, respectiv preşedintele SUA, a transmis o undă de şoc, indiferent de simpatia sau antipatia faţă de personaj. Pentru că dacă poate fi amuţit preşedintele SUA atunci chiar poate fi amuţit oricine.

acum 1 an · comentarii (7)
Modifică Setările