Târg de nunţi la Zalău. Cum poţi câştiga o superbă rochie de mireasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Organizatorii au pregătit numeroase suprize FOTO Adevărul
Organizatorii au pregătit numeroase suprize FOTO Adevărul

Zeci de expozanţi din Transilvania îşi vor prezenta oferta pentru viitorii miri în cadrul unei noi ediţii a târgului de nunţi "Happy Wedding", ce va avea loc la finele acestei săptămâni, la Zalău.

Cea de-a treia ediţie a târgului de nunţi "Happy Wedding" se va desfăşura în perioada 29-31 martie, la Glamour Events Halls Zalău şi va reuni 44 de expozanţi renumiţi din Transilvania, pe un spaţiu expoziţional de peste 600 de metri pătraţi.

Oferta acoperă toată gama de produse şi servicii care să permită viitorilor miri să pună la punct într-un singur loc, repede şi la cele mai avantajoase preţuri de pe piaţă toate detaliile unei nunţi de vis.
Şi în acest an, cei care trec pragul târgului  vor putea participa la o tombolă cu premii atractive în valoare totală de peste 30.000 de lei. Mare premiu este o rochie de mireasă elegantă, din colecţia 2019. Extragerea câştigătorilor va avea loc duminică, la ora 19.30, numele norocoşilor urmând să fie publicate în 1 aprilie pe pagina de Facebook Obelix Sofa, precum şi pe pagina dedicată evenimentului.
"Happy Wedding" este organizat de Obelix Sofa, cu sprijinul Casei de Cultură a Sindicatelor Zalău, Casei Municipale de Cultură, Bibliotecii Judeţene “I.S. Bădescu” Sălaj, Muzeului Judeţean de Istorie şi Artă Zalău şi al Universităţii de Vest “Vasile Goldiş” Arad - Filiala Zalău.

Târgul poate fi vizitat vineri, între orele 14 şi 21, iar sâmbătă şi duminică, între 10 şi 21. Intrarea este liberă.

Vă mai recomandăm:

Cum ne alegem naşii de cununie. De ce nu putem opta pentru un cuplu necăsătorit

FOTO Ce se poartă în materie de nunţi în 2018. Ultimele tendinţe în moda de profil

Nunta străbunicilor, recreată în detaliu după 75 de ani. Nepoata de 19 ani l-a avut drept mire pe un prieten bun din sat

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite