REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012:De la ora 14.00 la 18.00, numărul sălăjenilor care au votat s-a dublat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
29 de candidaţi se luptă, în Sălaj, pentru cele şae mandate de parlamentar FOTO Olimpia Man
29 de candidaţi se luptă, în Sălaj, pentru cele şae mandate de parlamentar FOTO Olimpia Man

adevarul.ro îţi prezintă duminică, 9 decembrie 2012, tot ce se întâmplă în judeţul tău: cine sunt candidaţii, ce incidente electorale sunt semnalate, dar şi care este prezenţa la vot raportată biroului electoral.

UPDATE ora 20.20: De la ora 14.00 la 18.00, numărul sălăjenilor care au votat s-a dublat

Potrivit raportărilor de la ora 18.00, făcute publice în urmă cu puţine momente de către preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie Sălaj, judecătorul Claudia Tomşa, procentul de prezenţă la vot în judeţul nostru a ajuns la 35,55 la sută.
 

UPDATE ora 17.50: Alegeri parlamentare 2012: A dispărut o ştampilă de vot

La Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj a fost semnalat, în urmă cu puţin timp, un nou incident electoral, după cel de dimineaţă care s-a dovedit a fi, până la urmă, nereal.
 

UPDATE ora 16.30: Rezultate alegeri parlamentare 2012: Până la ora 14.00 au votat doar 16,6 la sută dintre sălăjenii cu drept de vot

Prezenţă foarte slabă la urne a sălăjenilor, în special a celor din mediul urban, la alegerile parlamentare de astăzi. Potrivit datelor primite de la preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană Sălaj, judecătorul Claudia Tomşa, până la ora 14.00 votaseră doar 16,6 la sută dintre cei 200.000 de sălăjeni cu drept de vot.
 

UPDATE 15.30: Preşedintele unui partid, amendat de poliţişti după ce a făcut o sesizare electorală care nu s-a confirmat

Preşedintele filialei sălăjene a unui partid politic s-a ales astăzi cu o amendă de 500 de lei, după ce a făcut o sesizare care, în opinia poliţiştilor, nu s-a confirmat.
 

UPDATE ora 12.00: Prezenţă foarte slabă la vot la ora 10.00. Sălajul - locul 8 de la coadă

Sălăjenii s-au mobilizat foarte greu în această dimineaţă pentru a merge la vot. Potrivit datelor primite de la preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană Sălaj, judecătorul Claudia Tomşa, puţin peste 3 la sută din populaţia cu drept de vot s-a prezentat la urne până la ora 10.00, momentul de referinţă pentru prima raportare.
 

UPDATE ora 11.00 Candidaţii din Sălaj pentru Parlamentul României s-au întrecut care să voteze mai devreme în această dimineaţă. Ei au dat năvală în secţiile de votare imediat după deschiderea urnelor.



Rămâi pe zalau.adevarul.ro pentru a afla toate detaliile din ziua alegerilor.


29 de candidaţi ce reprezintă cinci formaţiuni sau alianţe politice luptă, în Sălaj, pentru cele şase mandate de parlamentari la care are dreptul judeţul nostru şi ai căror titulari se vor decide la alegerile de duminică, 9 decembrie. Lupta se dă în cele patru colegii uninominale pentru Camera Deputaţilor şi în cele două de la Senat.


În Colegiul 1 pentru Camera Deputaţilor, candidaţii sunt Papp Lajos Levente (UDMR), Lucian Bode (ARD), Dorel Oros (USL), Ioan Mocan (PP-DD) şi Varga Iuliu (PPMT).


În Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor, candidaţii sunt Seres Denes (UDMR), Florin Asztalos (ARD), Alexandru Şerban (USL), Marius Şandru (PP-DD) şi Kasza Andras (PPMT).


În Colegiul 3 pentru Camera Deputaţilor, candidaţii sunt Sarkozi Paul (UDMR), Romeo Benc (ARD), Iuliu Nosa (USL) şi Dumitru Rus (PP-DD).


În Colegiul 4 pentru Camera Deputaţilor, candidaţii sunt Irina Kovacs (UDMR), Claudiu Bîrsan (ARD), Mirel Taloş (USL), Onorica Abrudanu (PP-DD) şi Pusok Zoltan (PPMT).


În Colegiul 1 pentru Senat candidează Vegh Alexandru (UDMR), Dumitru Blaga (ARD), Călin Băgărean (USL), Gavril Biriş (PP-DD) şi Bakai Magdolna (PPMT).


În Colegiu 2 pentru Senat candidează Csoka Tiberiu (UDMR), Avram Fiţiu (ARD), Gheorghe Pop (USL), Gheorghe Stanciu (PP-DD) şi Sandor Jozsef (PPMT).


Pe adevarul.ro ai acces la cea mai amplă infografie care îţi prezintă tot ce se întâmplă în ţară în ziua de 9 decembrie 2012, duminica în care electoratul stabileşte cine va reprezenta România în Parlament pentru următorii patru ani. "Adevărul" îţi oferă toate infomaţiile din ţară, începând de la Cluj Napoca sau Oradea sau Bistriţa, până la Baia Mare sau Alba Iulia.
 


 

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite