Oamenii de afaceri trimişi în judecată de DIICOT ţin, în continuare, ocupat, arestul IPJ. Alături de ei - pedofilul german şi intermediarul său 0

Curtea de Apel Cluj a respins marţi, 26 august, acţiunile formulate de opt dintre cei 39 de inculpaţi trimişi în judecată de DIICOT - Biroul Teritorial Sălaj într-un dosar de constituire de grup infracţional organizat, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Oamenii de afaceri trimişi în judecată de DIICOT ţin, în continuare, ocupat, arestul IPJ. Alături de ei - pedofilul german şi intermediarul său Vezi comentarii 0

Ordonanţa traseismului politic agită spiritele în Sălaj. Lucian Bode: ”Suntem informaţi de faptul că anumiţi emisari ai PSD contactează aleşi locali ai PDL şi PNL” | psd

Ordonanţa traseismului politic agită spiritele în Sălaj. Lucian Bode: ”Suntem informaţi de faptul că anumiţi emisari ai PSD contactează aleşi locali ai PDL şi PNL”

Ordonanţa care le dă aleşilor locali posibilitatea să se mute la un alt partid fără a-şi pierde mandatul, adoptată joi de Guvernul Ponta, este considerată de liderii ACL Sălaj drept ”un act de prostituţie politică fără precedent în istoria democratică a României”. Aceştia acuză, deja, presiuni asupra aleşilor PNL şi PDL.

Dincolo de dispreţul naţional perfect indreptăţit faţă de „boacăna“ de ţară comisă de generaţii de politicieni rataţi odată cu ea, managementul politic al ultimului preşedinte de sorginte comunistă din capul statului nostru are un bilanţ demn de „zbor deasupra unui cuib de cruci“.

acum 9 zile · comentarii (50)

„Cred că voi avea un suport considerabil din partea femeilor“, s-a pronunţat Elena Udrea, în primul discurs din calitatea oficială de candidat la prezidenţiale. Ignoranţii ar spune că reînvie tema feminismului, pentru simplul motiv că e femeie. În realitate, românii ar vota un extraterestru hermafrodit cu dragă inimă, dacă le-ar îndeplini aşteptările. Elena Udrea nu este un candidat exotic pentru că este femeie, ci din cu totul alte motive.

acum 9 zile · comentarii (48)

Mi-am dat demisia din PSD, un gest de conştiinţă şi de consecvenţă pe care îl voi continua printr-o angajare şi mai puternică în lupta pentru apărarea demnităţii româneşti. Această demisie este dovada că nu am renunţat la principiile pentru care lupt de 4 ani şi jumătate, iar cei care au sperat că îmi vor închide gura într-un fel sau altul vor avea o mare surpriză: de acum înainte voi vorbi şi mai tare!

acum 9 zile · comentarii (54)

Cică există ONG-uri care îi reprezinta pe romi. Cică aceste ONG-uri fac minuni în ceea ce priveşte integrarea romilor şi accesul lor la educaţie. De când activează în România au înregistrat succes după succes în ceea ce priveşte combaterea discriminării, pe de-o parte, şi oprirea abuzurilor comise de autorităţile locale şi centrale asupra membrilor etniei rome, pe de altă parte.

acum 9 zile · comentarii (4)

Nu-i frumos să vorbeşti urît. Aşa ştiam fiindcă aşa ni se spusese – acasă, la şcoală, pe scară sau în spatele blocului, oriunde aveam parte de-un pedagog cumsecade. Mai tîrziu am aflat că e firesc şi chiar practic să bobinăm sudălmi şi vorbe grele; oameni cu doctorat ne-au adus la cunoştinţă că facem un lucru util, că ne detoxificăm mintea, că măscarea spusă la vreme te ajută să rezişti presiunilor din jur.

acum 9 zile · comentarii (8)

În seara zilei de 20 august 2014, actualul preşedinte al României - stat membru al NATO şi al UE, ţară latină pe care SUA o consideră egala Poloniei, ca al doilea pilon de sprijin al defensivei euroatlantice disuasive, la graniţa de est a NATO - a declarat că românii s-ar putea să voteze surprinzător la viitoarele alegeri. O afirmaţie care merită o corectură. Surpriza ar putea să fie pentru toţi actualii candidaţi la funcţia supremă în stat...

acum 9 zile · comentarii (10)

Fluturată pe sub nasul nostru din motive de campanie electorală, “mândria de a fi român” este totuşi o temă serioasă. Oamenii obişnuiţi, cei care cred sincer în ea, se întemeiază – chiar dacă nu toţi sunt conştienţi de asta – pe sentimentul apartenenţei la o comunitate de valori culturale, construite în timp.

acum 9 zile · comentarii (12)

Doamnelor şi domnilor prezidenţiabili, dincolo de bătălia din ce în ce mai joasă şi murdară în care este angrenată întreaga noastră clasă politică, unul dintre dumneavoastră, peste câteva luni, va trebui să reprezinte România în cele două mari alianţe din care facem parte: Uniunea Europeană şi NATO.

acum 10 zile · comentarii (5)

Despre Dinu Patriciu  pot  să spun că este fondatorul „Adevărului” modern. Visa sa facă din „Adevărul” o mare companie multinaţională. Adică un fel de News Corporation sau Time Warner al regiunii noastre, în Balcani, Europa Centrală, Republica Moldova, Ucraina, Georgia ( ţară pentru care avea o slăbiciune aparte, fiind un mare admirator al guvernării neoliberale a lui Saakaşvili, cu care de altfel se afla în relaţii foarte apropiate).

acum 10 zile · comentarii (2)
Postari Recente