Deznodământ aşteptat în concursul pentru şefia Judecătoriei Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Judecătoria Zalău rămâne cu acelaşi preşedinte FOTO Olimpia Man
Judecătoria Zalău rămâne cu acelaşi preşedinte FOTO Olimpia Man

Chiar dacă nu s-au făcut, încă, în mod oficial, numirile în funcţie ale noilor conducători ai instanţelor care au participat la concursul organizat în ultima perioadă de Institutul Naţional al Magistraturii, se ştie, deja, cine va conduce, de la 1 ianuarie 2013, Judecătoria Zalău.

Funcţia de preşedinte al Judecătoriei Zalău a fost singura funcţie de conducere a unei instanţe sălăjene scoasă la concurs de INM, şi asta doar din cauza faptului că mandatul actualului preşedinte, Claudiu Podar, expira la 1 ianuarie 2013. Acesta s-a înscris, prin urmare, la concursul pentru un nou mandat, fiind şi singurul candidat pe funcţie.


Ultimele rezultate, afişate ieri, îl reconfirmă pe Claudiu Podar în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Zalău, după ce a obţinut nota 9.00 la testarea scrisă privind managementul, comunicarea şi resursele umane şi după ce obţinuse la proba anterioare, cea de susţinere a proiectului referitor la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere pentru care candidează, tot o notă mare: 8,96.


Reamintim că în acelaşi timp cu concursul pentru şefia instanţelor, INM a organizat o selecţie şi pentru conducerea parchetelor. Din Sălaj a fost scoasă la concurs funcţia de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, adjudecată cel mai probabil de Crin Bologa, şi cea de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei, unde s-a prezentat şi a promovat actualul prim-procuror cu delegaţie Alina Ghiran.
 

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite