Începe festivalul Curtea Artiștilor, la Zalău, unul dintre cele mai mari festivaluri culturale din Transilvania

0
Publicat:

Vineri, 7 iulie, începe la Zalău, unul dintre cele mai mari festivaluri culturale din Transilvania - Curtea Artiștilor. Timp de două luni, între 7 iulie și 9 septembrie spectatorii vor avea parte de peste 120 de evenimente culturale diverse: spectacole de teatru, stand-up comedy, evenimente de networking, concerte, expoziții sau ateliere pentru copii și adolescenți. Pentru prima dată, în cadrul ediției de anul acesta, participanții vor putea să vizioneze filme în prezența unor invitați speciali și vor lua parte la audiții de teatru radiofonic.

FOTO: festivalul Curtea Artiștilor
FOTO: festivalul Curtea Artiștilor

Printre actorii cu notorietate care vor fi invitați în cadrul evenimentului cultural Curtea Artiștilor se numără: Maia Morgenstern, Marius Bodochi, Pavel Bartoș, Răzvan Vasilescu, Anca Sigartău, Elena Ivanca și Sebastian Lupu, Grigore Leșe. Printre invitați se numără și comedianții Bordea, Cortea, Radu Bucălae, George Tănase, Ioana State, Mădălin Cîrje și Florin Gheorghe.

Top 5 evenimente pe care să nu le ratezi la Curtea Artiștilor

Timp de două luni, spații culturale convenționale sau neconveționale vor fi prinde viață și vor deveni locuri în care energia artistică și creatoare va fi oferită publicului. Organizatorii au făcut un top al evenimentelor pe care nu trebuie să le ratați.

1. “Chirița în carnaval” cu Maia Morgenstern si Marius Bodochi (8 iulie)

2. Proiecție de film “Ramon” în prezența lui Pavel Bartoș (22 iulie)

3. “Romeo și Julieta” (1 septembrie)

4.  “Îmblânzirea Scorpiei” (2 septembrie)

5. Stand up Comedy cu Bordea, Cortea și Claudiu (8 septembrie)

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite